hanysL Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Mam doma psp a asi odesla zakladovka (moje doměnka) jen furt sviti zelena dioda a jde vypnout jen dlouhym podrzenit POWER jak zjistim že ten dosplay je pořád funkční ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Mam doma psp a asi odesla zakladovka (moje doměnka) jen furt sviti zelena dioda a jde vypnout jen dlouhym podrzenit POWER jak zjistim že ten dosplay je pořád funkční ?? hh:D rozdelej psp, oddelej lcd, poradne zkopntroluj, jestli neni nejak mechanbicky poruseny( ale i tak by bud mastily pixely, nebo podsviceni ) pak lcd vrat z5 a poredne zapoj konektory( bacha na odpojovani konektoru, flexy se zasouvaj do takovych direk, ktere prvni musis odblokovat...) kdyz to nepujde tak zapni psp, jakoby najed do menu psp azesil zvuky a jezdi jakoby v menu, kdyz nic neuslysis takje fakt problem asi v z. desce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hanysL Odesláno Květen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 No pravě mi nejede ani podsvětleni ani nic na displayi no a zvuk taky žádný no asi to bude zakladovkou bo jsem se dival na desku a všecko je dobře zapojene no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lenochod Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 nemůže to být spíš brick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 nemůže to být spíš brick? pokud podal spravny info> sviti nej zelene dioda power a jde vypnout jen tvrdym vypnutim, tak to brick neni, brick je kdyz kontrolka po chvilce zhasne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hanysL Odesláno Květen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 No zkoušel jsem to i flashnout ale nic se neděje ... furt to same jen při vloženi pandora baterky se to samo zapne ale taky to pak de vypnout jen dlouhym přidržením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hanysL
Mam doma psp a asi odesla zakladovka (moje doměnka) jen furt sviti zelena dioda a jde vypnout jen dlouhym podrzenit POWER jak zjistim že ten dosplay je pořád funkční ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.