italiamaniak Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Zdravím, mám zájem koupit PSP GO. ovšem řeším otázku, zda půjdou ISO hry. Můžete mě někdo poradit? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Ne, na žádnym PSP GO! ISO hry nefungujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Isa ti nepůjdou, maximálně pár hb díky chybě v demu patapon 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 italiamaniak Odesláno Květen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 aha, tak díky hoši no :-( to jste mě moc nepotěšíli, asi tu koupi odložim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Kup PSP s firmware 5.03 nebo nižším, tam ISO hry rozjedeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
italiamaniak
Zdravím,
mám zájem koupit PSP GO. ovšem řeším otázku, zda půjdou ISO hry. Můžete mě někdo poradit?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts