Shadow222 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Lidi mám ve hře hotové úplně všechno, ale přesto mám jen 97,6% jak je to možný. DLC s tím snad nemají co dělat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 takže máš všechny trofeje ale nedalo ti to platinu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Květen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Ne ne to ne, platinu mám ale hru hraju dál a koukám na SAVE tam mám prostě jenom 97,6% dokonce mám aji všechny poklady posbíraný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 tak sem se mrknul trošku po netu a možná to bude tím, že ve speciální White edition jsou ještě nějaké tajné lokace který ty nejspíš nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Lidi mám ve hře hotové úplně všechno, ale přesto mám jen 97,6% jak je to možný. DLC s tím snad nemají co dělat ne?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.