barakuda Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Čau pařmeni mam dotaz :Jde hrani na PS3 rozdělit na dvě televize-misto toho aby rozdělit obrazovku napul??? Někdy davno jsem četl že ps3 to bude umožnovat! Tak jen jestli někdo mate s tim zkušenosti?!:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Mě osobně by tahle funkce taky vyhovovala ale podle toho co já vim na to Softwarově stoprocentně neni vybavenej.....a co nevim jestli by to utáhla ta Gráfka, podle mýho osobního názoru jop..ale zatim bych řek že to nejde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 kup si TOTO! a TOTO! Třeba to půjde. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 to by měl na obou televizích to samé.......má namysli že by třeba při split screenu použil pro každýho hráče jednu telku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.