Worda Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Ahoj! Budeme kupovat notebook a chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo neporadil. Rozhoduju se mezi ACER Aspire 7736G-744G50MN a HP Pavilion dv7-3160ec Chtěl bych prosím vědet který z nich je lepší... :thanks: poznámka pro pomalejší: Názvy jsou i zároveň odkazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 lepší v čem?? výkonostně na tom budou podobně, acer snad bude mít o trošku navrch s grafikou ovšem jsou to oba ntbky levnějších značek, takže spíš bych se bál přehřívání u pavillionu a rozpraskaných kloubů u acera p.s. jedine u toho HPéčka by mě sraly ty přední konektory jack 3.5 třeba kdybych tam měl připojené repro tak by mi to tam vadilo se sluchátky ještě v poho a s šikmou chladící podložkou by to nešlo připojit vůbec ale třeba to DVB-T se hodí, jinak acer je bez woken, což tomu docela přitěžuje nevím co se s ntb chystáte dělat ale se hrama v lináči nepočítejte jinak bych sledoval rozdíly v detailech třeba HDMI apod. ne každej to využije ale hodit se to může vždycky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 S prominutím na ACERA a HP bych se vys... a v této cenové kategori bych radši bral ASUS PRO5DID-SX128V. Tento noťas mám, a nemůžu si ho vynachválit, pokud noťas budete používat na hry a multimédia tak bude pro vás ten pravý, v této cenové kategorii jasná jednička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medvidek Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 takže spíš bych se bál přehřívání u pavillionu.. vlastním hp pavillion dv5 1250 s " herní " grafickou kartou a nikdy jsem u něj nezaevidoval známky že by se přehříval ... osobně než jsem si tento notebook pořídil tak jsem si pročítal o HPčkách fora a zjištoval informace a to co píšou že se pavilony přehřívaj, vypínaj atd.. to jsou pro mě klamné informace protože to můj notebook nedělá .. ve zdraví přežil i 4denní lanpárty kdy dostával záhul a teploty se drželi v "normálu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Worda Odesláno Květen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Děkuji zatím za rady... ÚČEL: Je to rodinný notebook takže účel bude od něčeho trochu. Takže bych potřeboval co nejuniverzálnější multimediální notebook. (Úprava fotek a filmu, hry, internet, dokumenty atd.) Převážně na hry mám vlastní stolní počítač. Investice do těch 24 000,- Potřeboval bych oba dva ty notebooky porovnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 měďo to jsi zlatá vyjímka na netu sice bývají zavádějící informace ale ze zkušenosti vím, že většina kousků od HP s tím jednou problémy mít bude kámoš má HP půl roku a už se přehřejvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Worda Odesláno Květen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 A jak je to ještě s výdrží kolik hodin tak třeba to HP vydrží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zmasterq Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 ja bych za 24000 sahl radeji po dellu nebo lenovo...sam vlastnim dell xps...i kdyz me stal jinou cenu...ale budiz hp nikdy vice me praskli panty a rupnul HDD a to jsem ho nikam netahal..a u aceru to je takova podivna znacka sice dobry vykon ale dilenske spracovani nic moc...to potvrdi vecsina lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 vidim to na max 1,5h pri zatezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medvidek Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 jo to je pravděpodobný že jsem měl kliku na kus.. jenže on se notebook nepřehřívá dokud se sám nevypne kvůli vysoké teplotě.. on musí bejt zpracovanej podle norem jinak by se nemohl prodávat.. bohužel víc hpček pavilionu jsem v ruce neměl tak nemam s čím srovnávat.. (: kámoš třeba kupoval acera a ve hrách se mu při " vyšší " teplotě sám podtaktovával procesor a nešlo to nijak ovlivnit.. krom reklamace takže ono je to fakt jedno :D hele jestli hledáš notebook tak mrkni na [url]http://notebooky-forum.notebook.cz/index.php[/url] tam je toho denně tuny.. a určitě najdeš názory a tipy ohledně notebooků do 24k (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Worda
Ahoj!
Budeme kupovat notebook a chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo neporadil.
Rozhoduju se mezi ACER Aspire 7736G-744G50MN a HP Pavilion dv7-3160ec
Chtěl bych prosím vědet který z nich je lepší...
:thanks:
poznámka pro pomalejší: Názvy jsou i zároveň odkazy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.