RioCZ Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Zdravíčko pánové, chci se zeptat zda-li jste někdo stahovali tuto verzi hry : Split.Second.Velocity.XBOX360-MARVEL-[tracker.BTARENA.org A jestli vám normálně funguje, mě při najíždění do hry, hra vyjede zpět do dashboardu :? Hru jsem kontroloval přes abgx a žádnou chybu to nepsalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 A já se chci zeptat na tu hru , jaká je :D Pls o dojmy z hraní . Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Hra se mi líbí že každé kolo je opravdu jiné, takže žádný stereo typ nehrozí ode mě 8/10 A já se chci zeptat na tu hru , jaká je Pls o dojmy z hraní . Děkuji Hra mi bez problému jede.. Zdravíčko pánové, chci se zeptat zda-li jste někdo stahovali tuto verzi hry :Split.Second.Velocity.XBOX360-MARVEL-[tracker.BTARENA.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV65 Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Já tuto hru hodnotím velmi kladně.Konečně arkáda jak má být.Dávám 9,5/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Je tam pořádnej tuning ? Je ňáký zdeformování auta po srážce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Deformace jen lehká (lepší akorát při úplné zničení), tuning není. O tom ta hra ale není. Kdo ji hrál, dá mi za pravdu. PS: Doporučuji splitscreen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Salazar -Výborná,pro mně zatím zábavnější než Blur ;). Drsnak4 - Veškerej tuning co tam je změna barvy auta,stejně jako v Burnoutu a jaká je to hra :wohow:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Ahoj, stáhl jsem si taky verzi od Marvelu a mám stejný problém jako RioCZ, v dashbordu se mi hra v pohodě načte ale když ji spouštím problikne mi tam nápis "looking for downloaded content..." a hodíme to zpátky do dashboardu, nevíte někdo co s tim, zkoušel jsem změnit region i updatovat, nic nepomohlo... Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Ehmm tak já jsem si taky stáhl verzi od Marvela a jede to v pohodě ... takže nevím v čem je problém , nejspíš to bude špatně vypálený . Jinak je to bomba hra ! Každý kolo jiný , teď přemýšlím že si stáhnu Blur . :) Btw .: (moje) Hodnocení 8,5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Nevim, mozny to je, ted se mi neco podobnyho stalo se splinter cellem, kde jsem se dostal i do hlavniho menu, ale pri spsteni noveho hry mi nabehla jen cerna obrazovka, bohuzel to nezjistim jelikoz jsem na to ted spotreboval svoje posledni dvd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Nevim, mozny to je, ted se mi neco podobnyho stalo se splinter cellem, kde jsem se dostal i do hlavniho menu, ale pri spsteni noveho hry mi nabehla jen cerna obrazovka, bohuzel to nezjistim jelikoz jsem na to ted spotreboval svoje posledni dvd. A jaký používáš DVDčka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 A jaký používáš DVDčka ? Verbatim (kupovány v Alze -Cakbox 10 ks) jsou v poho, sice se mi nkdy nepodari vypalit vsech deset, ale problej je vetsinou v tom ze se v jednom z deseti pripadu sekne imgburn. Tohle se mi jeste nikdy nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV65 Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Já vypaluju taky na Verbatim,ale v Neru a zatím 100% úspěšnost a to už jsem vypálil asi 10DVD.Před tím přes ImgBurn a tam to bylo o dost horší.Nero Rulezzzz:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.