nervaaak Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2010 Ahoj, poradte mi prosim, jakou zvolit znacku DVD, ptam se proto, jelikoz me bylo receno, ze na jinych znackach DVD nejedou palenky na Xbox, je na tom neco???Diky
0 Gembll Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2010 Ahoj no ja si kupuji tyhle http://www.alza.cz/maxell-dvd-r-double-layer-16x-25ks-d156014.htm a funguji bezproblemu. Ale s Verbatimem rozhodne neudelas chybu.
0 nervaaak Odesláno Květen 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 19, 2010 Ahoj, dik za info, jen me zajima, jestli je to fama a je mozne palit prakticky na cokoliv, neb jen opravdu Verbatim, ja koukal na http://www.alza.cz/emtec-fantastic-security-8-5gb-10ks-cakebox-d127782.htm , z hlediska ceny, ale jestli jsou nepouzitelne, tak si urcite koupim Verbatim, dik
0 Nanaki Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2010 Jsou média kvalitní a jsou média méně kvalitní. Verbatim patří mezi ty velmi dobré, proto je doporučován. Neznamená to ale, že není možné nic jiného použít. Ale ty Emtecy bych tedy nebral, tam kvalita odpovídá ceně.
0 toro Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2010 To , že se nedá vypalovat na nic jiného , než VERBATIM jsou kecy - záleží jenom jak dobrou máš vypalovačku . Když máš dobrou vypalovačku , tak můžeš vypalovat hnedle na všechny značky - jen ne na GIGAMASTER . Z hlediska ceny / kvality jsou podle mne teď nejvýhodnější MAXELL .
0 nervaaak Odesláno Květen 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 19, 2010 OK, dikes moc, to jsem potreboval vedet, jelikoz jak rikam, bylo mi receno, ze na jinych znackach DVD to nejede
0 RioCZ Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2010 Já mám ted na zkoušku TDK dvouvrstvé pluska balení 10ks za 150,- a zatim si nestěžuju fungují dobře.:)
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2010 Stačilo si přečíst tohle. Verbatim je kvalita a budeš mít jistotu, že to bude funkční a samotný DVDčko poběží i za několik let ... samozřejmě fungujou i některý jiný značky - viděl jsem, že někdo pálil i na ty DLka od TESCA. Zaleží na vypalovačce, vyzkoušej a uvidíš. Další otázky okolo kvality a vypalovaní na různy značky DVDček směřujte do topicu, na který odkazuju. Lock
Otázka
nervaaak
Ahoj, poradte mi prosim, jakou zvolit znacku DVD, ptam se proto, jelikoz me bylo receno, ze na jinych znackach DVD nejedou palenky na Xbox, je na tom neco???Diky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts