JohnnyX360 Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2010 Ahoj našel jsem jak by se dal xboxový ovladač připojit k PS3 a zajímalo by mě jestli s tím někdo nemáte osobní zkušenost. Zkrátka jestli potom xboxový ovladač reaguje tak jak má. Jde mi hlavně o citlivost předních trigerů. Měl by to umožnovat něco jako je tady http://www.playcentrum.cz/cross-battle-adapter-plus-ps3-659701.htm Díky Citovat
hafhaf Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2010 Podle mně je to zbytečnost :( Kdyby šel připojit bezdrátový ovladač z Xbox 360 tak neřeknu ale drátový :( To je fakticky smůla :) Citovat
JohnnyX360 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 21, 2010 Tak mě jde hlavně o ty přední trigery na závody nebo střílečky je to fakt lepší, ale je zase fakt že mít drátovej ovladač není už luxus co býval :) Každopádně pokud má někdo zkušenosti a měl šanci s tím hrád, rád si poslechnu komentář. Citovat
KapaCZ Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 Někde jsem viděl návod, kde vzal šaši XBOX360 ovladače a dal do něj vnitřnosti z PS3 ovladače. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.