JohnnyX360 Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Ahoj našel jsem jak by se dal xboxový ovladač připojit k PS3 a zajímalo by mě jestli s tím někdo nemáte osobní zkušenost. Zkrátka jestli potom xboxový ovladač reaguje tak jak má. Jde mi hlavně o citlivost předních trigerů. Měl by to umožnovat něco jako je tady http://www.playcentrum.cz/cross-battle-adapter-plus-ps3-659701.htm Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hafhaf Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Podle mně je to zbytečnost :( Kdyby šel připojit bezdrátový ovladač z Xbox 360 tak neřeknu ale drátový :( To je fakticky smůla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Tak mě jde hlavně o ty přední trigery na závody nebo střílečky je to fakt lepší, ale je zase fakt že mít drátovej ovladač není už luxus co býval :) Každopádně pokud má někdo zkušenosti a měl šanci s tím hrád, rád si poslechnu komentář. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Někde jsem viděl návod, kde vzal šaši XBOX360 ovladače a dal do něj vnitřnosti z PS3 ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.