marekgengel111 Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 chtěl by jsem se na něco zeptat prodal jsem na aukru iphone a prodal jsem mu nějakému chlápkovi který je z Nigérie a peníze mi zaplatil přes paypal ale mě ještě nic nepřišlo a on mi napsal až ten telefon pošlu a dám mu podací číslo tak se to prej dá na paypal a oni mi ty peníze uvolní a ještě mi psal že ty peníze se mu už z účtu odečetli a že mi prej dojdou až paypal tým ověří to podací číslo. je toto vůbec možné ???? já si myslím že je to nějaký podvodník..... díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 taky bych rekl ze ne, pokud ti penize poslal, tak musi hnedka prijid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Květen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 koukej co mi napsal: I want you to know that your money for the item has been deducted from my account and all you have to do now is to go now and send the item and contact the PayPal team with the postage tracking number and the receipt so that they can release the money into your account. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.