j008 Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Hledám prosím Flashra PSP z Ústí n. Labem a okolí. Omylem jsem si nahrál Officialní FW na PSP a potrebuju znovu flashnout za nejakou rozumnou cenu. Dík Kontaktujte ne PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darky09 Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Jaky mas psp a jakej mas ted FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j008 Odesláno Květen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 mám PSP 2004, už jsem ho mel flashnuty ale omylem jsem si tam nahral Officialni firmware a ted mam 5.50 takze to bude chtit asi downgrade... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
j008
Hledám prosím Flashra PSP z Ústí n. Labem a okolí. Omylem jsem si nahrál Officialní FW na PSP a potrebuju znovu flashnout za nejakou rozumnou cenu. Dík Kontaktujte ne PM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.