plo biker Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 čau lidi nainstaloval jsem si na psp plugin cxmb pro 5.00 m33 jede spustí ctf téma ale ikonky jsou furt stejny jako original pritom to ctf téma ma na netu uplně jiny ikonky čím to je ??:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Květen 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Špatně nahraný/nainstalovaný plugin ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plo biker Odesláno Květen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 aha skusím to teda znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plo biker Odesláno Květen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 tak jsem to skusil znovu nainstalovat a furt to samí přitom 5.00 m33 fimware mám a ctfka tam dávám taky pro 5:00 m33 tak to nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
plo biker
čau lidi nainstaloval jsem si na psp plugin cxmb pro 5.00 m33 jede spustí ctf téma ale ikonky jsou furt stejny jako original pritom to ctf téma ma na netu uplně jiny ikonky čím to je ??:idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.