Dafli Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Zdravim chci se zeptat jestli se da zjistit jestli mam zabanovanej ucet jinak nez ze se pripojim na xbox live ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=44862 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dafli Odesláno Květen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 jo diky =) ale vec se ma takhle: mel sem xbox a hral sem na nej Modern Warfare 2 a novy hry zrovna kdyz byla vlna banu tak se mi rozbil (E74) a uz jsem se nepripojovoval jelikoz sem si poridil ps3, ktery je ale uplne na hovno tudiz si chci koupit zase xbox a potrebuju nejak zjistit jestli kdyz se pripojim se starym uctem dostanu ban rad bych to zjistil nejak pres internet jestli to de... a v pripade, ze ne da se zrusit stary ucet na xlive ? rad bych to mel na svoji starou mailovou adresu registrovano diky =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 v listopadu jsem dostal ban, hned jsem si pořídil nové xko a normálně valím na starý účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dafli Odesláno Květen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 tak to je super ! takze BAN se nevztahuje na ucet ale jen na konzoli ? nekdo tady myslim psal ze mel zablokovanej i ucet :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 jj, účty nebanují aby si lidi šli hned koupit novou konzoli. tak se vydělává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Spíš profil ... profil ze zabanovaného Xboxu se tvaří na nezabanovanym jako poškozený. Musí se obnovit budto přes recovery gamertag, což je oficiální služba přes live a strhne ti to všechny G, které jsi nahrál od doby co máš ban a nebo ho obnovíš podle tutoriálu zde na foru, to ti Gčka nestrhne, ale je to trošku pracnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Ale aby nedošlo k omylu. Účet se také může zabanovat, ale za jiné prohřešky, než jsou pálenky na Live. Mám teď na mysli spíš věci ohledně chování, urážky, sprosťárny, rasismy, apod. Pak opravdu k zabanování účtu dojít může. A ten, kdo se hrabe v v GS, může jednoho pěkného dne objevit, že má na kontě pěknou nulu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dafli
Zdravim chci se zeptat jestli se da zjistit jestli mam zabanovanej ucet jinak nez ze se pripojim na xbox live ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.