Miši2 Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 zdarec mám takovej menší problém za kterej se celkem stidím hra Guitar Hero III Rock of Legends se mi seká ... jak tam jede ten pruh stema klobuckama ktery mam zmacnou tak ten pruh se mi seka nevym proc copm ma pul roku sttarej : Hall 3000 CPU: E7400 Intel Core Duo 2,80 ----- Grafik. karta ATI RADEON HD 4680 512 Mb ---- RAM : 4 GB ... pri hre procesory jedou dohromady na 20 % a vsechny nepotrebny prosesy sou vypli tak nwm ?:ziped::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 A proč by ses za to měl stIdět? Nainstaluj nejnovjší patch, mě to pomohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Květen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 nwm pride mi divny ze takova hra se seka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.