Drag01 Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Nikdy jsem neměl s DVD emtec problém, pálilo se v pohodě. Ale... Teď jsem vypálil asi 3x NHL 2k10, a 2x UFC 2010. v abgx360 je vše v pořádku, ale v Xku mi to prostě hlásí disc is unreadable. Čím to sakra je? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Nemáš starý dashboard? Tohle Xko nekdy hlásí, když je starej ... http://console-forum.net/showthread.php?t=90168 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drag01 Odesláno Květen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Dashboard mám NXE9199 Což je jak vidím, ten nejnovější. A díky moc za bleskovou odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Tak v tom případě, jestli je ISO v pořádku jak říkáš musí být problém ve vypalování ... mohl jsi narazit na špatnou várku DVDček a nebo ti odchází mechanika. Zkus aktualizovat firmware mechaniky a znova vypálit, případně koupit Verbatimy. http://www.firmwarehq.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drag01 Odesláno Květen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Firmware jsem aktualizoval včera. Možnost je ta špatná várka, nebo to že umírá mechanika. Ale myslím se že pokud by byly špatné DVD tak se objeví chyba už u vypalování. Holt zkusím zítra koupit asi 1 kus verbatimu vedle v krámu, a vypálím to na něj. A uvidím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Ked je stary Dash, tak vypisuje a chce updatovat ten dash z DVD...a nie ze je necitatelny - takto je to chyba media, zle vypalene atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Ked je stary Dash, tak vypisuje a chce updatovat ten dash z DVD...a nie ze je necitatelny - takto je to chyba media, zle vypalene atd. Ale ne, často se objevuje tahle chyba v souvislosti se starou verzí dashboardu, stačí se podívat tady na foru, mě se to taky stalo ... // Třeba tady, spouštěl Alana a psalo mu to disc is unreadable, poradil jsem mu aktualizaci dasboardu a funguje to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Drag01
Nikdy jsem neměl s DVD emtec problém, pálilo se v pohodě. Ale... Teď jsem vypálil asi 3x NHL 2k10, a 2x UFC 2010. v abgx360 je vše v pořádku, ale v Xku mi to prostě hlásí disc is unreadable. Čím to sakra je? :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.