sovel Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Zdravím, rozběhal už někdo Prince(forgoten sands) na wii se softomodem?? Hru jsem stáhl ale vyflusla mi eror 002. Při brouzdání po netu jsem zjistil, že to dělá dosti lidem. Pak jsem natrefil na tenhle návod: http://www.wiiso.com/showthread.php?t=103790&page=2 takže hru stahuju znovu a zkusím to prohnat přes wiiscrubber + ten fix. No uvidíme jak to dopadne. Jakékoliv jiné info nebo postřehy rád uvítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grigi Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Cau. Taj jsem to rozbehal. Pouzil jsem na to wiiscrubbe. Vymenil jsem main.dol a potom jsem dal zalohu (talcitko TRIM. Jeste je tam SCRUB, ale vim prd, jakej je mezi nima rozdil). Potom jsem to zkousel pres USB Loader vsechny mozny kombinace, ale vzdycky se mi to koplo pred intrem. Jen tak ze zoufalstvi jsem zkusil neo gammu a na ty se to rozjelo. Hral jsem cca 3 hod a vsechno v cajku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovel Odesláno Květen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 tak usb loader nemám(zálohuju na DVD) :-( ve scrubbu jsem to dol nahradil ale stejně jsem to nerozchodil:-((( no ale možná je to tím, že jsem nedal to trim ale jen scrub..takže vyzkouším znovu. Dík za info :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovel Odesláno Květen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 tak, problém zatím vyřešen, uvidíme jestli se sekne. Měl jsem starou gammu 0.3 nahodil sem na sd kartu Neogammu R9, cios249 rev 17b a voalá.....dokonce jsem rozchodil i super mario galaxy 2 :-))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sovel
Zdravím,
rozběhal už někdo Prince(forgoten sands) na wii se softomodem?? Hru jsem stáhl ale vyflusla mi eror 002. Při brouzdání po netu jsem zjistil, že to dělá dosti lidem. Pak jsem natrefil na tenhle návod:
takže hru stahuju znovu a zkusím to prohnat přes wiiscrubber + ten fix. No uvidíme jak to dopadne.
Jakékoliv jiné info nebo postřehy rád uvítám.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.