Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problem s itunes( nevyreseno )

emosss

Otázka

uprava prispevku>

Pripojim ipoda pres USB kPC, hned s ezapne itunes a ipod je detekovan, kliknu na applications v itunes a app taj jsou, kliknu na ipod, kliknu na applications a ukaze se toto>

http://www.2i.cz/ec9e85af7c

kliknu tedy na sync applications a fajfka v okynku se zatrhne, muzu tedy uz vybrat app, ktere chci mit v ipodu. Vyberu nejake a dam sync. Po dosynchrovani mrknu do ipoda, app tam jsou, vse ok, Tady je Problem!!! Jenze kdyz kliknu v itunes treba na music, nebo jakoukoliv jinou polozku a pak kliknu na ipoda a applications znovu se ukaze tohle.

http://www.2i.cz/ec9e85af7c

zase je to odskrtnute, musis tudz vse udelat nanovo a toto je zacarovany kruh.

Co jsem udelal>

Restore ip>nic

restire ip+ Jb> nic

Reinstal Itunes>nic

uninstal a instal itunes> nic

uninstal itunes a instal nejnovejsi verze itunes> nic

vymazani veskerych souboru spojenych s itunes a nasledny reinstal> nic

uz nwm co delat, pls pomozte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

furt top nefacha, delal jsme restore, reoinstal i tunes, plnej uninstall a install a furt to sami!:( dam ipoda, kliknu na aplicationts tam jsou... kliknu na app v ipodu, kliknu na fajfku u sync app, vyberu app a necham synchronizovat... app v ipodu jsou ale jakmile v itunes kliknu nekam jinam( videa, musica cokoliv) a vratim se zpet na applicatisonts v ipodu, bum zasew je fajfka v hajzlu a zase musim vse synchronizovat nanovo:( nerikejte mi, ze nikdo mi tady nedokaze pomoct:(

Odkaz ke komentáři

• 0

presne jak si poslal screen, tak takhle to mam, jak je sync applications, kliknu> tim padem uz muzu volit aplikace, odklikam naky app, dam sync, vse ok, v ipodu jsou. Jakmile ale v itunes( ani sem program nevypl ) dam treba music, store, jakoukoliv polozku a pak se vratim tak jak si poslal screen, je to presne ve stavu jako na obrazku, fajfka neni a vsechny app jsou neodznaceny.. tim padem ja musim znova veskery app vybrat a dat sync, a furt dokola, dokola, peru se s tim uz 3 dny:(

Odkaz ke komentáři

• 0
Jeste me napada smazat ty sobory v Dokumenty / Hudba / iTunes .. Hlavne iTunes Library.itl, kdyztak pak i ty ostatni. :-)

projistotu jsme vymazal vsechno spolecny s itunes, znova uninstal, res pc, instal itunes, restore ipodu, reinstal itunesm, instal itunes jb ipod, znova to sami:(

fakt nnwm co delat a reinstal pc kvuli itunes fakt delat nebudu

edit> tak jsme se dokopalk napsani na iphone forum... neporadily mi a este jsem vyfasoval BAN takze me musite zachranit vy

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu