Rychlahuba Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Ahoj,chtel bych se zeptat jestli nekdo z vas nema 100% cestinu na tudle hru.Nevim jestli vubec 100% vysla, nasel jsem na netu neaky betaverze ale chtel bych plnou jestli teda je... kdyztak PM nebo sem dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Ahoj,chtel bych se zeptat jestli nekdo z vas nema 100% cestinu na tudle hru.Nevim jestli vubec 100% vysla, nasel jsem na netu neaky betaverze ale chtel bych plnou jestli teda je... kdyztak PM nebo sem dik :) http://www.gta.cz/gta4/download/gta-4-preklady-cz-sk ale pochybuju ze si kvuli tomu budes davat patch 1.0.1.0 nebo ten 3ti,,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Květen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 JJ todle mam ale stejne to neni vse cesky...nekde jsem cetl ze cesky je jen 50% ...no to nevadi...jeste jsem se chtel zeptat proc mi nejde zmenit rozliseni textur? Mam to na stredni a vic to nejde proste klikam ale nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.