crab2man Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Ahojte, včera jsem si přinesl s JRC tuto hru. Zatím musím říct, že je to opravdu super.Jen bych chtěl trochu přiblížit ten multiplayer... když se připojím hoí mě to do nějakého městečka. Znamená to, že to je startovní pozice nějakého rozsáhlého světu nebo se všechno odehrává zde? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Ze začátku si ve free roam takže si můžeš dělat co chceš,ale většinou tě tam ti idioti budou střílet.(jsou tam i jiní hráči) pak si jen vybereš ňáký mód mám dojem zmáčknutím select . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Květen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Myslím ale, že se tam právě dají plnit i různé úkoly... a tím taky získáváš XP. Třeba se přidáš do nějakého gangu a pak jedete na nějaká místa kde máte nějaký úkol... no uvidíme, zkusím to pořádně zahrát, kdyžtak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.