chali Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Už asi 3x jsem si stáhnul nhl 07 pokaždé od jinud. Ale pokaždé když jí zapnu tak mi to napíše ,,The game could not be started (80020148)" a dál už nic prosím někoho o radu co stím?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Jakej máš firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Nemáš náhodou 5.03 GEN-C? Jestli jo tak nahoď 5.03 GEN-A nebo naopak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benyy Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 uz to tady bylo nekolikrat...mel sem stejny problem. Staci si ztahnout do psp/game/ Eboot Exchange v2.8..to spustis, najedes si na tu hru a das myslim trojuhelnik. Po skonceni cinnosti to vypnes a najedes si do game a normalne spustis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chali Odesláno Květen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Tohle všechno jsem udělal,ale trvá to asi přes 15minut a pak sem to vždy vypnul! A vždy sem dal trojúhelník (exchange),ale nevím jestli to tak dlouho má trvat. Prosím o odkaz na to stažení Eboot Exchange v2.8 nevím jestli mám dobrý a ještě dotaz musim ten program a tu hru mít ve stejné složce jelikož mám program v games a hru v Iso. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benyy Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 no stahoval sem to odsud http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/rservice.php?akce=tisk&cisloclanku=2010120001 tam je to napsany.. nn hru mam v iso a aplikaci v game a slo mi to,po zmacknuti trojuhelniku to trvalo asi 5 min. ale asi taky zalezi na velikosti, ja mel hodne riply asi 176 mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.