Romix Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Nainstaloval jsem si do PSP slim 5.50 GEN 3 emulator na NES hry NESTERJ...emulator se v pohode spusti...jen nenajde zadne ROMKY. Ty jsou samozrejme nahrane v adresari ROMS. Nechapu, kde je problem...muze mi nekdo poradit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Máš ty romky se správnou koncovkou tedy jestli ten emulator podporuje ty romky co jsi tam dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Musíš tam dávat hry s koncovkou .nes. Jinak nester jsem zkoušel v několika verzích a ani v jedný jsem tenhle problém neměl. Nedáváš tam třeba snes hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Květen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Tak uz jsem na to prisel...par lidi tady uz s tim problem melo...vsechny .nes soubory jsem oddelal z adresare ROMS a dal normalne do slozky s emulatorem...pak uz je to normalne nacetlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kacus.petr Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Zdravím. Měl jsem jednou podobný problém. Nepoužíváš Game categories plugin?? Nesterj má bohužel pevně danou cestu k ROMkám a vložením složky Nesterj do nejaké kategorie ti rozhodí tuto cestu. Edit: Pozdě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Květen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 plugin pouzivam jen jeden..a to popsloader...ten jsem si tam dal ted abych mohl spustit Warcraft 2 na PSX...a nedari se...zkusil jsem uz snad vsechno a furt nic...kdyz je plugin aktivovanej, tak to pise, ze hra se nemuze spustit a nejaky cisla...a kdyz aktivovanej neni, tak to zamrzne u nacitani hry...stejne jako s doomem na PSX...nevite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Romix
Nainstaloval jsem si do PSP slim 5.50 GEN 3 emulator na NES hry NESTERJ...emulator se v pohode spusti...jen nenajde zadne ROMKY. Ty jsou samozrejme nahrane v adresari ROMS. Nechapu, kde je problem...muze mi nekdo poradit? Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.