Romix Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2010 Nainstaloval jsem si do PSP slim 5.50 GEN 3 emulator na NES hry NESTERJ...emulator se v pohode spusti...jen nenajde zadne ROMKY. Ty jsou samozrejme nahrane v adresari ROMS. Nechapu, kde je problem...muze mi nekdo poradit? Diky Citovat
0 Dupenka Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 Máš ty romky se správnou koncovkou tedy jestli ten emulator podporuje ty romky co jsi tam dal. Citovat
0 patdevast Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 Musíš tam dávat hry s koncovkou .nes. Jinak nester jsem zkoušel v několika verzích a ani v jedný jsem tenhle problém neměl. Nedáváš tam třeba snes hry? Citovat
0 Romix Odesláno Květen 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 Tak uz jsem na to prisel...par lidi tady uz s tim problem melo...vsechny .nes soubory jsem oddelal z adresare ROMS a dal normalne do slozky s emulatorem...pak uz je to normalne nacetlo... Citovat
0 kacus.petr Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 Zdravím. Měl jsem jednou podobný problém. Nepoužíváš Game categories plugin?? Nesterj má bohužel pevně danou cestu k ROMkám a vložením složky Nesterj do nejaké kategorie ti rozhodí tuto cestu. Edit: Pozdě :D Citovat
0 Romix Odesláno Květen 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 plugin pouzivam jen jeden..a to popsloader...ten jsem si tam dal ted abych mohl spustit Warcraft 2 na PSX...a nedari se...zkusil jsem uz snad vsechno a furt nic...kdyz je plugin aktivovanej, tak to pise, ze hra se nemuze spustit a nejaky cisla...a kdyz aktivovanej neni, tak to zamrzne u nacitani hry...stejne jako s doomem na PSX...nevite nekdo co s tim? Citovat
Otázka
Romix
Nainstaloval jsem si do PSP slim 5.50 GEN 3 emulator na NES hry NESTERJ...emulator se v pohode spusti...jen nenajde zadne ROMKY. Ty jsou samozrejme nahrane v adresari ROMS. Nechapu, kde je problem...muze mi nekdo poradit? Diky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.