Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

smazat pls...

mekin

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mekin, ne to je ten normalni.. Myslim skryty, ten se dela takto:

Když jste v normálním DFU modu, vypněte telefon podržením POWER butonu. Připravte si stopky a odměřujte PŘESNĚ: z vypnutého stavu 10 vteřin POWER+HOME pak pustit POWER na dalších 10 vteřin HOME. Přesně na vteřiny, zdá se, že je to důležitý. Telefon je úplně zhaslý, ale ooopla, je to, iTunes nahlásí iPhone found in recovery mode a downgrade běží bez problémů.

Jinak JB na 3.1.3 muzes delat pres redsnow, snowbreeze, spirit, .. Je toho dost. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

no tak se mi to podelalo, znova uz po 3. tenhle tejden tak ze se to vzdycky kousne ale obrazovka reaguje ale home tlacitko ne ani power nakonec se kousne pochvili uplne, jen to dostanu do dfu modu a ten mi jeste itunes pise, error 1601 pri restoru, predtim sem to vyresil pres 2. windows co mam jeste nanistalovanej, ale ted uz to ani tam nejde, sem docela v koncich asi bude v haji motherboard

Odkaz ke komentáři

• 0

obejit chybu 1601 a 1602 se mi povedlo obejit takhle http://console-forum.net/showthread.php?t=91859

mam na to zaruku skoro 6 mesicú takze jestli mi to udela jeste tak 2x tak uz ho fakt hodim na reklamacku

jinak sem tam konecne kopnul fw 3.1.3 a jailbreak pres spirita.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu