mekin Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 mám problém s itouchem 2g 32GB, pouštěl sem si na něm písníčky, pak přestal hrát zvuk a pak se zasekl, zkousel sem podrzet off a home tlačítko pr restore a připojil ke kompu, ale v itunes neni videt a ani mi nejde zapnout, pls pomoc..:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Co DFU mode? Jestli nebezi, tak by to mohla byt hardwarova zavada ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Květen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 supr, povedlo se mi to dostat do recovery modu a udelat restore ale az tak na podesaty a dal sem tam fw 3.1.2, mel sem tam fw 2.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Květen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 tak mam znova ten samy problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Květen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 ted se mi to stalo znova a uz nejde ani restore 3.1.2, pise mi to chybu 1601 ani se mi na obrazovce neukazala ikona itunes ale pripojilo se to k pc ze je to v recovery modu ale nejde mi udelat ten restore. myslite ze by mohla bejt vadna deska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Květen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 ted to zkousim v 2. windowsu co mam nainstalovany na notesu a uz se mi restore povedl spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Jak pise KeNnY, bude to asi hardwarova zavada.. Hod si tam FW 3.1.3, je novejsi. Ale pres skryty DFU mod (ne s tim iTunes logem a kabelem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 dfu mod myslite ze tam zmacknu asi 10sek home+power a pak podrzim home asi 5sek ? pres tohle sem to udelal, jeste otazka na fw 3.1.3. neni jailbreak co? mam uz v tom trosku chaos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZSPITFIRE Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 na 3.1.3 udělaš JB přes Spirita ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Mekin, ne to je ten normalni.. Myslim skryty, ten se dela takto: Když jste v normálním DFU modu, vypněte telefon podržením POWER butonu. Připravte si stopky a odměřujte PŘESNĚ: z vypnutého stavu 10 vteřin POWER+HOME pak pustit POWER na dalších 10 vteřin HOME. Přesně na vteřiny, zdá se, že je to důležitý. Telefon je úplně zhaslý, ale ooopla, je to, iTunes nahlásí iPhone found in recovery mode a downgrade běží bez problémů. Jinak JB na 3.1.3 muzes delat pres redsnow, snowbreeze, spirit, .. Je toho dost. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 děkuju vám za rady, až budu mít čas tak to vyzkoušim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 no tak se mi to podelalo, znova uz po 3. tenhle tejden tak ze se to vzdycky kousne ale obrazovka reaguje ale home tlacitko ne ani power nakonec se kousne pochvili uplne, jen to dostanu do dfu modu a ten mi jeste itunes pise, error 1601 pri restoru, predtim sem to vyresil pres 2. windows co mam jeste nanistalovanej, ale ted uz to ani tam nejde, sem docela v koncich asi bude v haji motherboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Nojo, zakladovka te vyjde na dost. :-D Zkus jeste restore pres ten skryty DFu mod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 obejit chybu 1601 a 1602 se mi povedlo obejit takhle http://console-forum.net/showthread.php?t=91859 mam na to zaruku skoro 6 mesicú takze jestli mi to udela jeste tak 2x tak uz ho fakt hodim na reklamacku jinak sem tam konecne kopnul fw 3.1.3 a jailbreak pres spirita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Heh, tak jestli to mas v zaruce a dela ti to opakovane, tak to na reklamaci dej hned. Apple by ti mel dat novej pristroj. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 smazat pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mekin
mám problém s itouchem 2g 32GB, pouštěl sem si na něm písníčky, pak přestal hrát zvuk a pak se zasekl, zkousel sem podrzet off a home tlačítko pr restore a připojil ke kompu, ale v itunes neni videt a ani mi nejde zapnout, pls pomoc..:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.