Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

zamrzavani u her z HDD -> flash wii -> nutny restart

pinkpiggy

Otázka

ahoj lidi,

s WII se zatim jen pomalu seznamuju a dneska jsem prvne zkusil samozrejme moje zalohy her:) z HDD..je to starsi 30GB HDD..ale to by snad nemelo vadit..kazdopadne..nahral jsem hry na HDD, ve WII spustil USB Loader GX..nastavil game load error 002 na Anti..a spustil hru "Sport Island 2"..ukazalo se to varovani o tom ze si mam pripojit tu snurku na ruku, a zacala se loadingovat hra..prislo mi ale, ze se to seklo (asi 3minuty a nenacetla se..)..vypojil jsem tedy WII, znovu zapnul a zkusil druhou hru (Resident Evil Chronicles)..hra se po chvili nacetla, ja zacal hrat..pak me zabili mrchy jedny mrtvy..objevilo se, jestli chci pokracovat, dal jsem ano, zacalo se loadingovat..a OPET se to seklo..

Nevite, cim by to mohlo byt??HDD??nebo je to normalni ze proste ty neorigo hry takhle blbnou..nebo to je tim USB loaderem GX??jak rikam, s WII se teprve zacinam seznamovat, cetl jsem neco o nejaky ty homebrew, ktera dava hry jako chanely ze se nemusi spoustet pres to USB Loader GX??co to je zac a je to lepsi??

mockrat dekuji za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

tak tedka se i to Sport Island 2 nacetlo..chvili jsem hral sipky..a pak se to seklo..tak jsem WII vypnul, zapnul a zkousim tenis..chtel jsem ted zkusit neco jineho jeste, tak jsem dal QUIT a opet to zamrzlo..:(

EDIT: mozna by jeste mohlo pomoct pro rozreseni teto (pro me) zahady, ze hry jsem na HDD nahraval pomoci WBFS manager 3.0....nekde tady jsem cetl, ze se to nekomu stavalo taky, ale reseni tam nebylo:(

Odkaz ke komentáři

• 0

hexer..ty jsi zlato..:) zrovna od tebe jsem chtel HLAVNE poradit :D:D diky moc..:)..ja se prave domnival, ze to tim HDD bude, jelikoz jak jsem psal, z DVD to cte suprove..spalil se mi muj (novy) externi HDD, tak jsem to zkousel davat alespon na tohle,pac xko mam novy..a je pravda teda ze pri zapnuti toho HDD se budi sousedi :D atd..ale tak na druhou stranu jsem si rikal, s tim HDD nic neni, a proc by se to tak najednou zaseklo..ale diky, castecne si me uklidnil, takze zkusim jak bude sance to novy HDD poridit..

jeste bych mel jeden dotaz, abych tady nespamoval prispevky..je nejaka moznost ty hry z toho USB loaderu hodit jako Channel??abych ten USB loader GX nemusel spoustet, ale mel bych to "jakoby" originalky..a posledni vec, ktera by zde mozna taky byla k nalezeni, ale nejak mi tu blbne vyhledavani, existuje zpusob, jak si na WII hodit nejaky novy skin, zmenit si tu hudbu co tam je atp??

Odkaz ke komentáři

• 0

normalni to urcite neni, hry s usb loaderem slapou bez problemu, muzes mit hru spatne stazenou, stara verze usb loaderu a stara verze cios38, potom hdd musis mit zapojene v te leve dirce ne v te prave, tedy ta co je bliz k okraji, jakej mas FW, je toho hodne a tezko se ti radi, ale normalni to neni. HBC nedava hry jako chaneli. Ty chaneli si muzes udelat sam, pres wad manager je nainstalujes a je to vlastne jakoby link nebo cesta na usb loader, takze ty to nevidis ale channel ti vyhleda loader a spusti hru.na skype sem pvruti

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu