Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Space miner

endhalf

Recommended Posts

Chtěl jsem se s vámi podělit o tuhle skvělou hru. Vím, že hodně z vás má jednu/dvě hry, které hraje a ostatní už často ani nezkouší, nebo se nesnaží nacházet nové hry. Já jsem včera čistě náhodou objevil Space miner a považuji jej za návykovou a velmi zábavnou hru.

základní premisa hry je ta, že máte loď a lítáte do různých sektorů vesmíru těžit kameny, bojovat s roboty (piráty), či plnit mise. To, co vytěžíte s padlých robotů, komet, či získáte za mise můžete utratit za vylepšení lodě, můžete si koupit nový trup s více sloty pro zbraně, můžete si koupit nový pulzní štít, můžete si pořídit nové laserové zbraně a podobně. Hra by měla být celkem dost velkou životnost na to, že je to iP hra. Grafika je moc pěkná, není to žádné poloviční 3D, jak jsme zvyklí (já nevím, jak vy, ale mě 3D, které vypadá jak z roku 2002 nebere), vše je uhlazené a pěkně udělané.

Recenze na touchgen.com

Ke stáhnutí na apptracku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem včera hru dohrál, musím říct, že poslední boss je sice těžký, ale pokud budete těžit do LVL 7, kde dostanete uber štít a dost zbraní, nebudete s ním mít problémy. Herní doba myslím okolo 4 hodin čistého času. Ma iT hru se mi to zdá dost slušné :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu