Dupenka Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Mám 5.50 Gen-D3 a mám problém v tom že při spuštění závodu se mi vždy začne ukládat hra a u některých závodu se to při ukládání sekne a vypne psp tudíž by mě zajímalo jak se v této hře vypne autosave??? - hledal jsem to všude a nenašel jsem to. Jinak se ještě pokusím stáhnout tu hru od někoho jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raz3r Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 mám stejný problém. Na 5.00 M33-4 mi jel v poho a teď na 5.50 GEN-D3 ne. Zkoušel jsem stáhnout 4 verze, ale dělají mi to všechny. Když jsem nenačetl save tak to nedělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 je to znamy problem. riesenie pokial viem neexistuje. jednoducho daj 5.00 m33, prejdi hru a daj naspat gen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djax Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 U origoš této hry, co mám, se mi to nikdy nestalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WarroR Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Ja som to hral na UMD a aj tak sa mi to stalo a neviem riesenie . Z Kade mam stiahnut 5.00 m33 ? Das Link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.