lada rider Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 ahoj mám hru z psx re nemesis a ted nevím co a jak mám sehnat do toho vagonu olej svíčku a kabeli. svíčku a kabeli mám ale olej ne a uš tam chodím jak dlouho a nic sem prosím poradte nekdo kdo ste to uš hrál 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 http://bonusweb.idnes.cz/pc/navody/resident-evil-3-nemesis-navod-1-dkp-/clanek.A010322_re3nemesisnav01_bw.idn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plo biker Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 re nemesis hustá pařba tak ten olej získáš tak. v inventáři máš určitě takovej hasák vezmeš ho a otevřeš hidrant na kterém je pověšená hadice tu hadicu vemeš a pudeš k stars budově ale ne do ní pudeš do dveří kteríma si prišel na začatku hry ke stars budově to jsou ty dveře do kterych když vejdeš tak tam hoříjou popelnice a z toho ohna na tebe vyskočili 3 psi.........vezmeš hadicu a pripevníš ju k vodovodu na zdi a uhasíš ten ohen as ho uhasíš oběví se ulička pudeš tam a dostaneš se do kanceláře s trezorem heslo k trezoru zjistíš takl že vezmeš ze stolu ovladač a pustíš televizi z trezoru si vezmeš olej a skombinuješ ho s olejem cos našel na benzince která vybuchla aš se budeš vracet k vlaku tak pozor ńa nemesisa je to hajzl a taky na zemního červa to je taky svina no a pak se jen v klidu svez do kostela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.