VOndy1468624023 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Jen tak ze zvědavosti se chci zeptat na jakou obtížnost hrajete GH. Já hraju zásadně na expert (kytara, bicí) nebo na hard. Tak se pochlubte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Já hraju na xku a vetsinou hraju na hard. Někdy dam něco na extreme a když je něco hodně těžký tak holt medium nebo jak to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Dobrej výkon a jakou hru přesně hraješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 já ? easy :D nebo medium :D nemam na to dlouhý prsty a rychlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Na kytaru jedině expert, hard jen u těch nejtěžších ;). Potom, co jsem se to naučil, už mě hard ani nebaví, je nějakej moc pomalej a nudnej :D. Navíc mi to tolik nejde, protože na lehčí obtížnost nehraju všechny noty, takže když nějakou slyším v písničce tak se mi i stane, že něco zahraju, i když bych neměl... Na bubny moc nehraju, ale většinou medium až hard, lehký i na expert...na bubny se mnou hraje vždycky kámoš, ten valí něco mazi hard a expert podle obtížnosti ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 To s těma notama je důvod proč hraju na expert teď hlavně bubny a to nejsem bubeník ale hudební sluch mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Jo, s bubnama se mi to taky stává častějc. Když se naučíš základy a jakš takš dáváš lehčí obtížnosti, není na škodu radši písničku několikrát pokazit, ale zase se po dohrání zlepšit ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Třeba úplně lehkou písničku jako Eye of the tiger dávám na 5 hvězd Jinak sem myslel že to teda hraje víc lidí no:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Řekl bych, že je to tím, že je to v PC sekci. U většiny lidí jsem to viděl na konzolích, na PC to není asi tolik rozšířený. Já sám jsem na tomhle foru jen v X360 sekci. Sem jsem nahlídl jen přes odkaz, který jsi hodil na chat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Založím stejná témata i v PS2, PS3, X360 a Wii sekci to bude spam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.