Havlli Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Ahoj, měl bych pro vás docela seriózní otázku. Už dlouho přemýšlím o tom, že si otevřu nějáký online shop, ale přesně jsem nevěděl s čím. Včera se mi ozval docela slušný distributor a já vam tu zveřejním za kolik bych to prodávál. Jelikož mám na tomhle trhu určitě menší rozhled jak vy, řekněte svůj názor jestli byste to za tu cenu nové brali nebo jestli je to předražené. Díky všem PSP Go - 5200 Nintendo Wii - 4200 Xbox 360 elite - 6200 PS3 120 gb - 6200 Zatim jsem dostal jen tyhle návrhy, ale určitě přibudou další komponenty jako klavesnice ke konzolým atd., ale jen pokud se vám to bude zdát ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Vím že už je to starší, ale tzhle ceny sou normání a jsou ve většině nepředražených e-shopech s touto tématikou. Ovšem tyto věci se dají sehnat mnohem levněji. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Nehledáš společníky? Podle mě je to dobrý nápad já také přemejšlim o nákem shopu ale s ps3, xbox 360 hrama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havlli Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Určitě bych bral společníka ale jak řikáte chce to levnější distributory :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Ja si myslim ze je to dobrej napad, ale nevim jak dlouho by to vydrzelo, konkurence je silna (alza.cz) , udelal bych do toho i nejaky bazar , kup a prodej(mit nejaky mechaniky ktery by se ti o to starali, napr: nekdo proda psp,xbox,ps3 atp , mechanik vymeni kryty popripade neco na desce atp a pak prodaval dal zaruku bych dal treba mesic na tu svoji firmu i na to bazarove zbozi, od toho by tam byli ty mechanici :) Takze by tam mohl byt i servis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havlli Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 To už by chtělo ale větší rozpočet :) Edit: Takhle, spíš vůbec nějákej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Tim rozpoctem myslis kapital ? :)No ono se rekne neco zalozit, ale chce to mit opravdu promyslene do poslednich detailu. Chtel by jsi to delat asi na zivnostensky list ? (jak jinak na cerno asi ne :D ) Odvadet dane neni nic moc prijemne, pak mit dobreho dodejce atd atd atd . Bazar mi prijde min narocny na kapital nez takovejhle e-shop :) Divil byses kolik lidi potrebuje prodat neco ihned (na najem potrebujou,nebo na dovolenou nebo na cokoliv jineho tak prodeji vec co ma cenu 5 000 za 2000 a to je tvoje chvile :D ) Btw:Sou to jen moje kecy tak doufam ze te tim nejak nezatezuju :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havlli Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Takovej internetovej bazar taky neni špatnej nápad. Určitě se najdou lidi kteří něco potřebují prodat okamžitě. PS.: Nezatěžuješ mě tim klidně o tom můžem polemizovat do rána :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Docela levny to WII docela dost levny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havlli Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 je to distribuce z USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulfstrem Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 podělím se taky s pár radama. O internetovém obchodu jsem uvažoval tak před půl rokem a nakonec jsem byl docela rád, že jsem to neudělal. Koupit zajetý obchod je poměrně drahá záležitost. Aby k něčemu vypadal, to asi těžko uděláš sám. Pak si připočítej měsíční náklady - hosting, telefony, internet atd. Bazar by byl jednodušší, ale kdo ti prodá nějakou věc do bazaru, když bude třeba z druhého konce republiky. Navíc co se týče dovozu je to ještě horší. Pokud toho budeš dovážet víc, tak určitě počítej s clem a DPH, protože většina toho jde přes ruzyňské letiště. Když jsem kupoval hry z ameriky, tak mi pár krát přišli bez cla, ale jak se to opakovalo a od stejného dodavatele, tak mi to pak začalo chodit s clem a dph. Navíc třeba hry na PS3 jsou rozdělené podle regionu, hry z USA jsou region 1. Když někomu prodáš takovou hru a on si z českého PSN storu koupí nějaký add-on, tak mu nepůjde /a zase problém/. Navíc velký problém budeš mít s reklamacema. Na věci dovezené z USA se u nás nevztahuje záruka, takže bys to musel posílat na reklamace zpátky do USA. Bez živnostenského listu nemá ani smysl o tom přemýšlet. Lidi jsou dneska sv... a okud to rozjedeš ve velkém "načerno" a někdo tě práskne, tak si zaděláš na velký problém. Finančák by se po tobě pěkně svezl a ty penále. Navíc počítej s tím, že to zabere velkou spoustu času. Ne že bych tě chtěl od toho odrazovat, ale pořádně si všechno zjisti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.