Little Z Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 zdar, tak oplatí sa mi kúpiť tento xbox??: 1x xbox po oprave RROD, ten starý bez HDMI 1x joypad flash 1.4 neajkých 15 hier to všetko za 90 eur .. čakám na vaše rady :) Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 Jakym způsobem a kdo opravoval ten RROD? Za 2,5k to neni špatná cena, ale záleží na tý opravě, aby se ti to nesesypalo za chvilku znova. Citovat
0 Little Z Odesláno Květen 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 23, 2010 no tak to práve neviem, proste tipek mi povedal že je to práve po oprave RROD a šľape ako má... viac neviem :) tie hry sú napálené :) Citovat
0 Little Z Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 no a keď je tam ten flash 1.4 dá sa to nejak updatnuť, či to ani netreba? diki za všetky rady, v tomto smere som n00b :) Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 Když seš noob, tak by bylo dobrý si přečíst topic pro začátečníky ... abys aktualizoval firmware mechaniky, musíš jí připojit k PC přes SATA a firmware přehrát. Citovat
0 Little Z Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 tak už som si prečítal topic pre začiatočníkov :) už som na tom lepšie, len jedna otázka na teba Kenny :), keď si tam hodím ten najnovší update dashboardu tak môžem USB kľúš používať ako Memory Kartu? neviem či som to správne pochopil Citovat
0 toro Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 Nemusíš updatovat na novější FW flashe - stačí když budeš hry patchovat stále na wave 2 . Já bych ale xbox po opravě RROD nekupoval . Nevíš jak odborně byla oprava provedena a může ti to odejít znova . Potom by ti to vyšlo dráž ,než novější . Ano - flešku můžeš potom používat jako paměťovku . Citovat
0 Jag Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 To Little Z: Byt tebou tak to neberu! Neni vubec jiste jak dlouho to vydrzi. ( muze to byt rok ale taky den takhle mi to rekl kdysi jeden Xbox guru) A navic je to Xenon dalsi duvod proc by to nemuselo dlouho vydrzet. Byt tebou priplatim si 1000-1500 a to se da sehnat urcite lepsi a spolehlivejsi. Citovat
0 Little Z Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 no asi aj tak rozmýšľam...našiel som fajný arcade na aukre a uvidím... ešte taká otázka... do nových xboxov (2009 - 2010) sa dávajú aké mechaniky?? dajú sa flashnúť či len vymeniť? ... Citovat
0 toro Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 Všechny mechaniky se dají flashnout . Teď jsou docela dobré nabídky za solidní ceny u nás v bazaru . Proč to nezkusíš raději tam ? Citovat
0 Ingnition Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 Také se přikláním k tomu si počkat a našetřit si více peněz. Kupovat tyhle šmejdy se nevyplatí a to rovnou z mnoha důvodů. Nikdy se nová věc nemůže rovnat použité a opět ve všech směrech :) Citovat
0 Little Z Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 no kupujem asi novú :) Citovat
Otázka
Little Z
zdar, tak oplatí sa mi kúpiť tento xbox??:
1x xbox po oprave RROD, ten starý bez HDMI
1x joypad
flash 1.4
neajkých 15 hier
to všetko za 90 eur ..
čakám na vaše rady :)
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.