Quicksilver Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Chtel by jsem se optat znalcu.Zda-li se da upravit wawe 3 ( 1.5 Fw) Na jakekoliv wawe ? Zkratka ,jestli se da vypalit na Fw 1.61 nebo,jestli musim stahnout nepatchnutou verzi diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Nějak tu tvou otázku nechápu ... iX 1.61 dokáže přehrát všechny wave a jestli je hra patchnutá nebo wave je defaultní na tom nezáleží ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Super dekuju velice za odpoved.Me se jednalo o to,jestli se musim upravovat wawe jiz u hry,ktera je patchnuta na wawe 3.Rikal jsem si,ze by bylo blbost stahovat znova hru i kdyby tak tam se preci zamenuje jeden soubor.Tak si me svoji odpovedi usetril tim cas. Muze se to tady locknout.Jinak se omlouvam,jestli jsem to sem napsal nevhod,ale potreboval jsem to vedet.Preju hezky den.A jeste jednou velice dekuju ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Quicksilver
Chtel by jsem se optat znalcu.Zda-li se da upravit wawe 3 ( 1.5 Fw) Na jakekoliv wawe ? Zkratka ,jestli se da vypalit na Fw 1.61 nebo,jestli musim stahnout nepatchnutou verzi diky moc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.