Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

SE Xperia X10 a Playstation 3

FinalShazam

Otázka

Zdravím, nevím zda mohu dát tenhle dotaz sem,popřípadě mi ukažte kde se o tom píše,ale potřeboval bych zjistit zda někdo neví jak propojit mobilní telefon (třeba můj SE Xperia X10) a playstation 3 abych si mohl prohlížet fotky a pouštět písničky kdekoliv na světě. Prostě takové propojení jako má PSP a PS3 ?!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

připoj jako velkokapacitní paměť (nebo jak to tam bejvá) a pokud nemáš věci ve správnejch složkách tak na ´vyměnitelnym disku´ v PS3 zmáčkni trojuhelník a pak křížek (jestli si to pamatuju dobře) a vyber cestu k souborům

jestli myslíš jako remote play nebo jak to je, tak to nepůjde

Odkaz ke komentáři

• 0

jj,myslím remote play a právě že jsme kdesi četl že tohle propojení mezi novýma SE a PS3 jde. No možná to byl FAKE ale myslím že když je to stejná firma tak že by si na tom taky mohly zakládat. A pořád mi to vrtá hlavou. Myslím že jsem to četl u modelu SE Aino že něco takového umožnuje

Odkaz ke komentáři

• 0

Stejne je to shit. Aino takovy zmetek co ma vsecko orezane a svoboda uzivatele v prdeli a ma remote play. A pak X10 stroj nadupany funkcema i hardwarem a oni tam remote play nedaji. Jsou to fakt kkti posledni dobou. A to fakt ze jsou. Jednu dobu jsem mel SE rad, jel jsem radu T681,T610,P800,P900,P910,P1i, ale pak dlouho nic nebylo tak mam Iphone a spokojenost.Tu X10 meli vydat tak pred 2 lety jako soupere Iphone, ale jak rikam, oni maji nejakou domrsenou prodejni politiku v poslednich letech....lanari lidi na skvely prodkut a pak ho vydaji za tri roky se zpozdenim, kdy uz se nechyta...

Odkaz ke komentáři

• 0

jj, taky si rikam, ze asi nekde maji problem.. ale faktem je, ze SE mel financni problemy a proto po P1 uz dalsi "vlajkova lod" se symbianem tusim nebyla..

ale to sem asi nepatri

jinak jeste k tomu remoteplay.. existuje nejaka aplikace "ps3 friends", nenabídne to co rem.play ale kdo mate android tak muzete vyzkouset. Jde tam asi jenom o chat s prateli na PSN.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu