Jiřulka Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Chtěla jsem si natahat nějaké hry na paměťovku přes čtečku karet. Ale vždy po chvíli se mi objeví, že neodpovídá a že program bude automaticky ukončen. Nevíte co s tím? Zda je chyba v kartě? Mám 8Gb.. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plo biker Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 no podle toho jestli je karta kompatibilní s windowsem jestli ne tak si možná dostala instalační cd a jestli si cd nedostala tak si musíš stáhnout instalační program na ten tip karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 kdyby tam nemel ovladace na pametovou kartu ta by mu to ani nenaso :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiřulka Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Lock, vyřešeno (problém byl ve čtečce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jiřulka
Chtěla jsem si natahat nějaké hry na paměťovku přes čtečku karet. Ale vždy po chvíli se mi objeví, že neodpovídá a že program bude automaticky ukončen. Nevíte co s tím? Zda je chyba v kartě? Mám 8Gb.. Předem děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.