sasa.lohr Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 jde o to, ze jsem si konfiguroval nove pc a dal do nej athlon II x3 po otevreni 4. jadra a L3 se mi v zadnem programu na ktery jsem narazil neukazuje teplota cpu (hlavne na jadrech) nejvetsi problem je v tom, ze mam W7 a starsi oblibene programy casto nefunguji, a ty co funguji zas ukazuji jen teplotu na cpu jako celek nejvice jsem zasl, ze nefunguje ani everest, tak bych potreboval nejaky ten programek, klidne jen zkusebni verzi, jen abych mel prehled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Květen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 vazne nikdo nevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 zkus K10STAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crat0s Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 vazne nikdo nevi? SpeedFan si uz taky zkousel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 speedfan taky neukazuje teplotu na jadrech a je teplota na jadrech o hodne vyssi nez celkove? jeden frajer mel na cpu 37, ale na jadrech 64 mam strach taktovat kdyz nevidmim kolik je na corech ja mam 34°C bez nejake zateze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Speccy...Wizard 2008 jsou dobry...na CPU dioda myslim neni...jen na tech jadrech..je blbost aby melo CPU 34 a jadra 64... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Květen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 speccy vypada zajimave, lae taky neukazuje teplotu pc wizard nefunguje vubec jinak to bylo v pokecu o pretaktovani zde na foru (na posledni strance uplne nahore) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 speccy vypada zajimave, lae taky neukazuje teplotupc wizard nefunguje vubec jinak to bylo v pokecu o pretaktovani zde na foru (na posledni strance uplne nahore) jj takze deska MSI...no jo sice je to s jadrem RANA..ale kdyz mas na procaku AACYC a AADYC tak je to rozdil...pac na AADYC pustis 4 jadro..ale ne L3... btw kdyz jsi to hodis zpatky na 3 jadra tak ti to teplotu ukazuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Květen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 prave ze jo, kdyz je vse vyple, nebo jen 4 jadro a L3 je zaple, tak teplotu ukazuje ale se 4. jadrem ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 prave ze jo, kdyz je vse vyple, nebo jen 4 jadro a L3 je zaple, tak teplotu ukazujeale se 4. jadrem ne no tak si odpovedel na problem :) program to CPU asi porad bere jako X3 ale kdyz z nej udelas X4 tak uz treba presne nevi co je to za CPU..a co CPU-Z jsi zkousel?dole by taky mela bejt teplota...a taky podle toho poznas co mas za CPU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Květen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 cpu-z znam a na obrazkach jsem take videl ze je dole teplota, ale ja ji tam nemam zjistli jsem, ze kdyz vypnu l3 tak vse funguje spravne, teda o jedine,. teplota je ale zvlastni, ze si pc samo prehodi hodnotu cpu (z athlona na phenoma) ze ho nevydava za ahlona s 6mb L3 cache a 4. jadrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sasa.lohr
jde o to, ze jsem si konfiguroval nove pc a dal do nej athlon II x3
po otevreni 4. jadra a L3 se mi v zadnem programu na ktery jsem narazil neukazuje teplota cpu (hlavne na jadrech)
nejvetsi problem je v tom, ze mam W7 a starsi oblibene programy casto nefunguji, a ty co funguji zas ukazuji jen teplotu na cpu jako celek
nejvice jsem zasl, ze nefunguje ani everest, tak bych potreboval nejaky ten programek, klidne jen zkusebni verzi, jen abych mel prehled
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.