Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problem s teplotou

sasa.lohr

Otázka

jde o to, ze jsem si konfiguroval nove pc a dal do nej athlon II x3

po otevreni 4. jadra a L3 se mi v zadnem programu na ktery jsem narazil neukazuje teplota cpu (hlavne na jadrech)

nejvetsi problem je v tom, ze mam W7 a starsi oblibene programy casto nefunguji, a ty co funguji zas ukazuji jen teplotu na cpu jako celek

nejvice jsem zasl, ze nefunguje ani everest, tak bych potreboval nejaky ten programek, klidne jen zkusebni verzi, jen abych mel prehled

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
speccy vypada zajimave, lae taky neukazuje teplotu

pc wizard nefunguje vubec

jinak to bylo v pokecu o pretaktovani zde na foru (na posledni strance uplne nahore)

jj takze deska MSI...no jo sice je to s jadrem RANA..ale kdyz mas na procaku AACYC a AADYC tak je to rozdil...pac na AADYC pustis 4 jadro..ale ne L3...

btw kdyz jsi to hodis zpatky na 3 jadra tak ti to teplotu ukazuje?

Odkaz ke komentáři

• 0
prave ze jo, kdyz je vse vyple, nebo jen 4 jadro a L3 je zaple, tak teplotu ukazuje

ale se 4. jadrem ne

no tak si odpovedel na problem :) program to CPU asi porad bere jako X3 ale kdyz z nej udelas X4 tak uz treba presne nevi co je to za CPU..a co CPU-Z jsi zkousel?dole by taky mela bejt teplota...a taky podle toho poznas co mas za CPU

Odkaz ke komentáři

• 0

cpu-z znam a na obrazkach jsem take videl ze je dole teplota, ale ja ji tam nemam

zjistli jsem, ze kdyz vypnu l3 tak vse funguje spravne, teda o jedine,. teplota

je ale zvlastni, ze si pc samo prehodi hodnotu cpu (z athlona na phenoma) ze ho nevydava za ahlona s 6mb L3 cache a 4. jadrem

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu