kdyr Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 dobrý den nemám moc zkusšeností s hw moddingem ,ale rozhodl semse že něco zkusím udělat a tak mě napadlo toto: Půjde to takhle zapojit nebo ne? Popřípadě jak to mam zapojit jinak? (schéma) A poslední otázka: naco je u baterky pro psp (+;?;-) co je ta prostřední zdířka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 ta prostřední je na udávání informací o nabití (aby měla ještě sílu na "řízené" vypnutí konzole, mobilu čehokoliv) jinak tak jak to kreslíš nevím jestli by to fungovalo, já bych nechal zapojeny paralelně jenom + a - a ten prostřední bych nechal nezapojenej aby si to bralo info jen z jedny baterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 ok, díky zkusím už to tak mám i připravený a doufám že se to nevy**** edit: tak sem to zkusi a žádně zmeny sem nepoznal. Jak poznám že to funguje, bude se to pomaleji vybíjet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plo biker Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 ano baterie by měla mít dvakrát větší výdrž ale bude se déle nabíjet a ten prostřední bych přepojil i s té druhé třeba to bude signalizovat stav nabití jako za jednu baterku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 ukazavat by to mělo jakoby za jednu baterku ale kapacita by se ti měla zvýšit na dvojnásobek, prostě zapni stopky nech běžet třeba film a až se baterka vybije, jak ju nabij a připoj i tu druhou, pokud pojede asi jednou tak dlouho máš vyhráno, pokud ne ... to si řekneme pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 díky zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fan Gta Vcs Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Dobrý den Chtěl bych se zeptat,jak nasadit Kryt na baterii a jak ji zapojit děkuji za Odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kdyr
dobrý den nemám moc zkusšeností s hw moddingem ,ale rozhodl semse že něco zkusím udělat a tak mě napadlo toto:
Půjde to takhle zapojit nebo ne? Popřípadě jak to mam zapojit jinak? (schéma)
A poslední otázka: naco je u baterky pro psp (+;?;-) co je ta prostřední zdířka ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.