kdyr Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 dobrý den gta 4 jsem hrál ale né pokračování a já mam pár otázek 1) četl jsem že gta 4 eflc jde pustit bez základní hry. je to pravda? 2) který díl je lepší, a má menší nároky na HW? 3) četl jsem že na gta 4 vyšel patch 1.0.6.0, je to pravda? 4) pokud vyšel patch 1.0.6.0 je na něj crack? díky předem za vaše odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 1) podle Xzone.cz není potřeba k hraní zakladní verze čili GTA IV 2) někde jsem četl že ELFC by už měl být o něco lepší v nárocích na HW , že by to nemělo dělat tolik problemu ovšem jistý si nejsem 3) ano vyšel 4) kup si original :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 1) GTA 4 není potřeba, EFLC má vlastní instalaci kompletní hry 2) EFLC je stejně náročný jako normální GTA 4 s patchema - možnost vypnutí stínů, lepší optimalizace atd. 3) ano 4) ano - torrent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 díky, ale už sem to dávno vyřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.