Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s vypalovanou hrou - Lost Planet 2


Quicksilver

Otázka

Mam celkem problem : 2x jsem vyp. Lost Planet 2 a stejna chyba na stejnem miste ....

37% spadne a pise me to pak neznama rychlost a cas. (Tak,ze je tam porad 5 minut 37%. Hru vyp. pres CloneCD.Nikdy jsem stim nemel problem.Myslim si,ze problem je asi prechod na druhou vrstvu.Jedna se DVD EMTEC.

Nemyslim si,ale ze by to bylo CDckama,protoze ... potom jsem tam hodil :

Red Dead R. a Metro 2033 jsem udelal naprosto stejne a funguje to.Uz si nespominam jakou verzi jsem to vlastne stahoval,ale je oznacena takhle ... lostplanet2x360.iso

Neni mozny,ze se jedna o spatnou verzi ? Zkratka ten prechod.Jak jsem uz napsal.Myslel jsem si,ze mam v prdeli vyp,ale kdyz 2x po sobe jsem udelal jinou hru a naprosto bez problemu.Tak je asi problem jinde,kdyz jsem skurvil 2x DVD na stejne hre ? Diky za info.

PS: Minule jsem pouzil 10x Emtec a zadny problem.

Zkusim stahnout Lost.Planet.2.XBOX360-GLoBAL [04.05.2010] z jine stranky a jine rary.Snad to pomuze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

FW mechaniky byl posledni.Jedna se uz o starsi typ DVD-RW LG - GSA 4167B.Prve me ve hrklo a rekl jsem si ... mno jo ... mechanika je kaputo.(ale to by jsem preci neudelal 2x jinou hru a ok)

Je to fakt divny.Tedka stahuju jinou.Tak do pul hodiny to budu mit v kompu.Starsi verzi jsem jiz smaznul. ( nasrane ) Preci jen skoda CD.Me na tom prijde divny,ze na stejne miste chyba + 2x jina hra na 100% a jde to uplne v pohode.A to jsem sem to bral z vrchu.Ani se nezdalo ,ze by na CD neco bylo spadne.

Proste se to bud spatne patchnulo na WAWE3 nebo proste nekdo dal na stahnuti (uz nevim odkud jsem to tahal ) spatnou verzi.Uvidime co se stane do 3tice.Tahle hra me za tu snahu stoji !! ( Mam rad tenhle styl ).Jinak 40 korun jsem hodil do kose.Je to hold riziko.

EDIT : VyRESENO !!

Stahnul jsem jinou verzi, a jde to v pohode.Takze jsem si stahl zrejme spatnou verzi,ktera mela problem prejit do druhe vrstvy.Tedka uz to jde naprosto v pohode :-)

Skoda jen tech 2 DVDcek :_(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu