Semsterr23 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 brickl jsem si psp naštesti je v zaruce potrebuju jen vedet jestli mam neco smazat pred tim než ho dam do servisu bylo totiž fleshle. Mel jsem tam Gen-B psp 2004 prosim o radu :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Semsterr23 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 vlastne ani nevim jsetli funguje v pc . no poradte prosim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 esi máš flashnutelnou desku, sežeň si pandoru nebo zajdu za flasherem, esi máš neflashunutelnou tak rovnou na reklamačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plo biker Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 a mužeš najet do recovery menu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Jakej si měl FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Semsterr23 Odesláno Květen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 mam psp 2004 se zakladovkou ta08v3 nebo neco takovyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 TA-88v3? Mel jsi 5.03 GEN-B? Naformátuj kartu a nebo jim jí vůbec nedávej, nic jinýho dělat nemusíš. Řekni, že se ti to vypnulo při updatu ... ale počítej s tim, že dostaneš novej firmware. Opravdu si seš jistej, že je to brick? Co jsi s tim dělal? Vyndej baterku, dej PSP nabíjet a zkus ho zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Semsterr23
brickl jsem si psp naštesti je v zaruce potrebuju jen vedet jestli mam neco smazat pred tim než ho dam do servisu bylo totiž fleshle. Mel jsem tam Gen-B psp 2004 prosim o radu :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.