rygi Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 zdar lidi mam doma 8 ohmový repráky 0.5 watt ale jak koliv je zapojím do jack 3.5 tak jdou potichu zkoušel jsem i odpor 60 ohmů ale to už nešlo vůbec prosím poraďte jak zvýšit hlasitos repro díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 psp ma samo o sobe potichy zvuk, jak vestavene repraky tak i sluchatka nebo repraky externi... musle by jsi jet pres zesilovac, ale to si teda nedokazu predstavit, jinak 60 ohmu odpor:D to je uz hodne:) max je tech 30 podle me... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rygi Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 no já měl repraky na psp s baterkou a ty hraly suprově ale už je nemám a potřeboval bych to nějak vyřešit nějak třeba zapojit tu baterku ale nemam paru jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plo biker Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 máš doma nějaký starý rádio nebo nějaký starý repráky ke komplu? mužeš si vyrobyt zesilovač je to docela v poho http://hudebniforum.cz/post279046.html#p279046 tady je na to super návod já si to taky podle toho udělal a používám to k psp je to super vychitávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rygi Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 máš doma nějaký starý rádio nebo nějaký starý repráky ke komplu? mužeš si vyrobyt zesilovač je to docela v poho http://hudebniforum.cz/post279046.html#p279046tady je na to super návod já si to taky podle toho udělal a používám to k psp je to super vychitávka dik ale ja ten navod tam nikde nenašel...:-( jestli to mužes dat odkaz a popis kde přesně to je dík.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rygi
zdar lidi mam doma 8 ohmový repráky 0.5 watt ale jak koliv je zapojím do jack 3.5 tak jdou potichu zkoušel jsem i odpor 60 ohmů ale to už nešlo vůbec prosím poraďte jak zvýšit hlasitos repro díky...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.