CyberLOL Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Koukal Jsem se do topicu s nejlepšíma (PSP) hrama a co se týče závodních her je to dost nejasný (každej píše něco jinýho :)). Tak by mě zajímalo která je podle vás nejlepší závodní hra ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 nic psp je nuda :D psp bylo dobrý ještě tak po 2 letech co to vyšlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 a myslis ze tu to bude jasne ktora zavodna hra je najlepsia? kazdy napise to co sa paci jemu tak isto ako v kazdom inom topicu. canava: prestan trepat koniny, psp je stale a vzdy bol handheld ktory mal a ma vela co ponuknut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 nic psp je nuda :D psp bylo dobrý ještě tak po 2 letech co to vyšlo :) To jsem přesně potřeboval vědět :lol: :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 no může nabídnout vela kostiček :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 a myslis ze tu to bude jasne ktora zavodna hra je najlepsia? kazdy napise to co sa paci jemu tak isto ako v kazdom inom topicu.canava: prestan trepat koniny, psp je stale a vzdy bol handheld ktory mal a ma vela co ponuknut. Ne ne, to jsem si nemyslel jen jsem chtěl Doporučut nějakou hru (za tohle sry měl jsem to napsat nahoru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 GT Mobile... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 dobrá závodní je superbike ta mi vydržela tak měsíc (a to jen kvůli tomu že to je o motorkách a nic lepšího nebylo).. jinak colin 5 ten mi vydržel pár dní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 a nějaký NFS ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Midnight Club ,lepší nenajdeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Mě teď přídou 2 nej závodní. Motorstrom arctic edge a ModNation Racers.Dirty 2 vůbec nehrát. Jinak určitě midnight club a nějaký spídy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Midnight Club ,lepší nenajdeš :) Mě teď přídou 2 nej závodní. Motorstrom arctic edge a ModNation Racers.Dirty 2 vůbec nehrát. Jinak určitě midnight club a nějaký spídy Těd stahuju Burnout Legends ... gameplay vipadá Cool :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Are you from england? Please speak Czech... Use the "Pravidla českého pravopisu". THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Mezi mé oblíbené auta patří Toca race driver a to i díky podpoře game sharingu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Midnight club LA remix, NFS Underground 2 Rivals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 colin mcrae 2005 plus (hrajeme to s kamarády už něco přes rok) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.