ndsigamer Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Ahoj ti kdo to jestě neví tak bych jim chtěl představit hb Win2ds a nebo ovládání pc přes nintendo je to velmi jednoduché ale jako tak pro zábavu je to super no vemte si to ležíte komp zaplí a nechce se vám stávat?Tak stačí zapnout ds a surfoval po své ploše pc tady je obrázek jak to vypadá(není můj): a takto vypadá nastavení v pc nevím kam to dát tak si to stáhněte zde je link:http://ulozto.cz/4940271/win2ds.bmp koho tato aplikace zajímá tak ať si jij stáhne a vyskouší tady je link: http://ulozto.cz/4914130/win2ds.rar INFO: NA PC Win2ds ale ne zavírat ale dát to na lištu v ds otevřít win2ds connect manually do ds ip:192.168.xxx.xxx gateway address(výchozí brána 192.168.xxx.xxx DNS address stejné jako u gateway dns táke jak u gateway subnet mask 255.255.255.0 ok(fajfka)najdete svou wifi nebo cizí(u nezaručuju funkčnost) klikněte na wifi(na tu svoji) zadejte ip ok a tet si nastavte na pc podle toho obrázku co je tu ke stažení na ulozto.cz. Nastavte win2ds v pc a poté nezapomeňte na heslo:8888 ok píše vám to waiting tak dejte dvakrát B tam connect using WFC tam ip a potom zase heslo potom virtual desktop to je konec.Pokud budete chtít dívat po webech tak všude high quality a 50% pokud ale chcete hrát GTA nebo jiné hry tak tak jak je to na tom obrázku a nebo napište na mp pokud by byly nějaké otázky pište a nebo nějaký problém ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawer64 Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 nato se asi potřebuje wifi co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ndsigamer Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Ano na tento HB potřebuješ wi-fi ale je to brutální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ulrich Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Nějak mi to nejde.....zadám ip adresu a pak to heslo, ale napíše mi to jenom Waiting... A ani po hodině se nic nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Prosím co je na tom brutálního?Nějak jsem to přehlédl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartonX Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Prosím co je na tom brutálního?Nějak jsem to přehlédl Je na tom brutálního to, že můžeš hrát hry jako GTA IV, Mafia II, atd. na svém DSku a v grafice jako na PC (jen s menším rozlišením, ale to nevadí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Kde že si sebral ty houbičky? fakt rád bych hrál něco takovýho na DSku ale zatim mi to de leda ve snu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigwick Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 zkoušel sem na tom mafiu 2 a na DS se obraz zastaví před spuštěním hry, na PC sice jde pořád ovládat myš ale objeví se jenom v rohu, takže hrát to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimar Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 zdravim,funguje win2ds take s wi-fi routerem pripojenym k pocitaci,nebo jen s integrovanou wi-fi v pocitaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ndsigamer Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 normal máš wi-fi a do toho ti vede internet(kabel)a potom se na něj připojíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.