Drag01 Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Tak co říkáte na demo? :) Myslím si že se to hraje skvěle, nejsou to žádné složité mechanismy, takže hrát může každý, ovládání je jednoduché :) Fyzika dobrá, Grafika také :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Tak co říkáte na demo? :) Myslím si že se to hraje skvěle, nejsou to žádné složité mechanismy, takže hrát může každý, ovládání je jednoduché :) Fyzika dobrá, Grafika také :) jeste sem to nehral ani demo ae co sem koukal na videa vypada to moc hezky tesim se na plnou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 No mě osobně to nepřijde tak úžasné. Madden NFL jsem velký fanoušek a tohle je taková akčnější zjednodušená náhrada. Není to špatné ale vyjimečně dobré taky ne. A to ovládání hlavně hráče v běhu mi přijde dost podivné. Pořád se otáčí jak jouda a nikdy pořádně neběží kam chci. EA zatím vede :) a to nejen v grafice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 No mě osobně to nepřijde tak úžasné. Madden NFL jsem velký fanoušek a tohle je taková akčnější zjednodušená náhrada. Není to špatné ale vyjimečně dobré taky ne. A to ovládání hlavně hráče v běhu mi přijde dost podivné. Pořád se otáčí jak jouda a nikdy pořádně neběží kam chci. EA zatím vede :) a to nejen v grafice :) no a to zas me madden nfl nebawi je to spis takove strategicke de o to ze backbreakr je akcnejsi a z pohledu 3 osoby kterou ovladas a to me se libi:) to je jen muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Tak pokud chces hrat ze 3 osoby tak si muzes zahrat Be a Pro ktere je naprosto dokonale provedene i s IQ testy pred zacatkem draftu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 souhlasim s bitchy-m jinak americky fotbal je halvne o taktice a o to je dobre ALE CHTELO BY TO V MADDENU VYTVARENIÍ VLASTNICH SCHEMAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Já právě moc americký fotbal nemusím, spíše tedy nfl od ea sports, tady se mi líbí právě ta akčnost, to mě na tom baví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 tak to je jasny tak nekdo kdo se nezajima o auta si da radsi split second nez treba forzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Mno přesně tak :) A myslím se že tohle je přímo suprová dvojka pro hodně strategickou NFL od Ea - Můj názor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Určitě to není špatné o tom není pochyb. Jen to prostě nedosahuje takové simulace jako Madden od EA. Ale tohle nemá být simulace nýbrž arkáda která má přiblížit americký fotbal širší veřejnosti a to se jí dost daří. Navíc co jsem viděl tak tvorba dresů, score zone a ruznych serepeticek je tady dost luxusni a nemusi to byt vubec spatne. Me jen opravdu stvalo, ze ten jouda vzdy bezel nekam jinam, nez sem chtel proste to ovladani bylo pro me dost nepresne :( Jsem zvedav s cím prijde letosni Madden protoze podle hesel tvurcu ma byt lepsi, snazsi a rychlejsi tak sem opravdu zvedav :) Americky fotbal muzu stejne jako Baseball kterej se vsak do nasich koncin jeste poradne nedostal (myslim ten herni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Jojo, s tím ovládáním, máš pravdu, občas se to stává. Hlavně na tvorbu loga, týmu, a hřiště se hodně těším :) A jakožto fanda endorphin enginu jsem tuhle hru nemohl minout :) Poslední dobou se tento engine dostává častěji do her, a to se mi líbí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.