Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Backbreaker

Drag01

Recommended Posts

Tak co říkáte na demo? :) Myslím si že se to hraje skvěle, nejsou to žádné složité mechanismy, takže hrát může každý, ovládání je jednoduché :) Fyzika dobrá, Grafika také :)

jeste sem to nehral ani demo ae co sem koukal na videa vypada to moc hezky tesim se na plnou :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mě osobně to nepřijde tak úžasné. Madden NFL jsem velký fanoušek a tohle je taková akčnější zjednodušená náhrada. Není to špatné ale vyjimečně dobré taky ne. A to ovládání hlavně hráče v běhu mi přijde dost podivné. Pořád se otáčí jak jouda a nikdy pořádně neběží kam chci. EA zatím vede :) a to nejen v grafice :)

Odkaz ke komentáři

No mě osobně to nepřijde tak úžasné. Madden NFL jsem velký fanoušek a tohle je taková akčnější zjednodušená náhrada. Není to špatné ale vyjimečně dobré taky ne. A to ovládání hlavně hráče v běhu mi přijde dost podivné. Pořád se otáčí jak jouda a nikdy pořádně neběží kam chci. EA zatím vede :) a to nejen v grafice :)

no a to zas me madden nfl nebawi je to spis takove strategicke de o to ze backbreakr je akcnejsi a z pohledu 3 osoby kterou ovladas a to me se libi:)

to je jen muj nazor

Odkaz ke komentáři

Určitě to není špatné o tom není pochyb. Jen to prostě nedosahuje takové simulace jako Madden od EA. Ale tohle nemá být simulace nýbrž arkáda která má přiblížit americký fotbal širší veřejnosti a to se jí dost daří. Navíc co jsem viděl tak tvorba dresů, score zone a ruznych serepeticek je tady dost luxusni a nemusi to byt vubec spatne. Me jen opravdu stvalo, ze ten jouda vzdy bezel nekam jinam, nez sem chtel proste to ovladani bylo pro me dost nepresne :( Jsem zvedav s cím prijde letosni Madden protoze podle hesel tvurcu ma byt lepsi, snazsi a rychlejsi tak sem opravdu zvedav :) Americky fotbal muzu stejne jako Baseball kterej se vsak do nasich koncin jeste poradne nedostal (myslim ten herni)

Odkaz ke komentáři

Jojo, s tím ovládáním, máš pravdu, občas se to stává. Hlavně na tvorbu loga, týmu, a hřiště se hodně těším :) A jakožto fanda endorphin enginu jsem tuhle hru nemohl minout :) Poslední dobou se tento engine dostává častěji do her, a to se mi líbí :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu