Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP nebo iPod Touch?

Cooze

Recommended Posts

no, řeknu ti to takhle. Na PSP se hraje lépe díky HW tlačítkům, ale na iT a iP je daleko, ale daleko více her. Osobně si myslím, že ani jedna platforma ti nevydrží moc dlouho a na PSP je více profesionálních her, ale na iT/iP je jich jednoduše daleko víc a tak je možné, že ti vydrží déle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam oboje ... jak PSP, tak i iTouch, ten jsem kupoval asi o pul roku pozdějc, ale musim přiznat, že víc se věnuju iT.

Záleží na tom co od toho očekáváš, jestli chceš čistě přenosnou konzoli na hraní, tak jdi do PSP, protože přehrávač je uplně na nic a žádnej kvalitní homebrew přehrávač taky neexistuje, navíc nosit ho v kapse celej den je na zabití a to ještě vůbec nemluvim o wifi, která taky za moc nestojí.

Jestli chceš věcičku, která Tě jen tak bavit nepřestane, tak jdi do iTouche, občas si můžeš zahrát, aplikací a her jsou tucty, poslechneš si nějakou hudbu, koukneš na nějaký videa ... Wifina je narozdíl od PSP parádní a jestli by Ti nevyhovovalo Safari, který je docela dost kvalitní, tak si stáhneš Operu. K tomu všemu je ještě mnohem menší, takže ho můžeš klidně tahat celej den v kapse.

Pirátit se dá na obou platformách, u PSP si musíš dát pozor, aby mělo firmware 5.03 nebo nižší pro ChickHEN + 5.03 GEN-C, případně PSP FAT nebo SLIM (mimo TA-88v3) pro plnohodnotný flash. Na iT nezáleží, tam se dá udělat jailbreak na všech verzích.

Takže abych to shrnul ... do PSP bych už nešel, nemam čas a nechci někde sedět na zastávce a hrát NFS nebo mít přecpanou kapsu. Naopak, že jsem koupil iTouche nelituju, často ani nevim, že ho v kapse mam a když mam chvilku čas nebo někam jedu, tak mě vždycky zabaví + velkou výhodou je pro mě wifina ...

// Abych vysvětlil tu zastávku :D, nedávno jsem dal kamošovi od segry nějaký hry do PSP, poslal jsem mu je přes Ad Hoc Transfer na zastvávce busu u školy ... pak jdu domu, najim se, mrknu na C-F a asi za hodinu tamtudy zase jdu ... a co nevidim, on tam pořád hraje :lol:.

Odkaz ke komentáři

Filmy na psp nejsou špatný, akorat je vždycky za trest ten převod do mp4, pokud to ma mit dobrou kvalitu. Co se týče her, tak maximální spokojenost. Kdyz chci na net, jdu na počítač. Navíc čtení knížek přes bookr taky nemá chybu, kdyz to srovnám třeba s mobilem. Hlavní faktor při kupovaní psp pro me byly bojovky a ty si na touchi neumím moc představit. Navíc kvanta emulátorů. A toho, ze psp

nevydrží bych se taky nebál. Her je dost a za tri měsíce co ho mam jsem se jeste k naprostý většině her, ktery bych chtel hrát, ani nedostal

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu