Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Asus vs Acer který notebook?

zdenecek

Recommended Posts

• 0

Tve to sou otázky :D ani nenapíšeš k čemu bude ntb určen..

jinak k věci, dobrý HW ale špatný značky.. je mi jasný, že když jdeš po čtyřjádru tak z toho budeš chtít mačkat výkony při hrání a náročných aplikacích a proto tě hned na začátek musím varovat u těhlech značek může člověk jedině doufat, že chytí dobrej kus.. Já mám Asus k50ab, dvoujádro turion 2,2ghz, 4gb Ram, HD 4570 512mb je jěště novej a už se u něj přetaktovává procák, což vede k přehřívání a vypínání a tvuj komp bude pohánět mnohem silnější srdce a náročná grafárna, takže se zvýšší riziko a navíc u Asus dělaj chytré chlazení které udružuje opěrky kolem touchpadu chladné a všechno teplo pak svádí na jednom místě což vždy nemusí být úplně ideální řešení při tak výkonných ntbcích které potřebují chladit a zase chladit, tímto tě rozhodně nenabádám ke koupi Acera :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

aha potřebuju to hlavně nahraní vymačkat z toho co nejvíc,neco za 28-29k max,teda nevim jak mas zkusenosti se znackama ale hodně lidí mi řikalo že Asus a Acer jsou kvalitní značky a přece jenom ten asus je G series a ty jsou na hraní nevim no chtelo by to aby poradil ješte někdo

Odkaz ke komentáři

• 0

to máš o těchto značkách milné informace tady je skvělá cena/výkon ale prostě nejde prodávat levně kvalitní ntbky, takže někde se to prostě projevit musí a k těm značkám na hraní jedině Alienware a vzhledem k tvým možnostem bys mohl zapátrat na internetu jak se pohybujou ceny a zapřemýšlet nad tím je to jediná chytrá investice

Odkaz ke komentáři

• 0

ehm a doporučily byste mi teda nejakou značku nebo notebook na hraní ? chci rozjet hry jako Bad company 2 na high kolem teto hranice by to melo bejt

jinak trochu to nechapu jako takze notebooky maji stejnej hw mozna jeden i horsi ale ten co ma horsi hw je lepsi ?

Odkaz ke komentáři

• 0

tak si kamo počkej a kup ho za půl roku lepší koupit kvalitu než komp se kterým budou jenom problémy

http://www.elektrotop.cz/dell-alienware-m11x-su7300-4gb-500gb-72-wxga-1-gb-nvidia-win7-u-64bit-ang/f-1-s-1-dp-105806/

sice jen dvoujádro ale myslim že i tak strčí toho acera s asusem do kapsy

Odkaz ke komentáři

• 0

v tom případě asi Lenovo, když tak mrkni do zboží a vyber si co by ti vyhovovalo

příklad:

http://www.cybex.cz/produkt=860298784/

nebo tenhle mi přijde dost cool jediná nevýhoda co tam tak vidim je absence num keye ale jinak ramky, procák i grafárna slušná, hdd taky a má mechaniku.. a má i subwoofer :D :D :D

http://www.vmshop.cz/index.php?ware_id=217152

gtaIV

Odkaz ke komentáři

• 0

Acer jsou nejhorší notebooky, jaké mohou být. Tedy, svou sérii Timeline si celkem hlídají, ta se povedla, ale jinak... Kup si co nejlepší HW, nehleď na nic jiného a notebook ti odejde za 2 roky. Kup si notebook se slabším HW, ale lepší značkou, kvalitou zpracování a máš šanci, že ti vydrží déle. Herní notebooky celkově moc dlouho nevydrží, to teplo je pro ně dost destruktivní, to má snad pořádně vyřešené jen ten alienware. Myslím si, že těch 30 tisíc není zas až tolik nad limit, ale pokud chceš vysloveně top 28k, je to škoda...

Mimochodem kupovat notebook na hraní je stejná kravina, jako kupovat škodovku 125 na ježdění do zahraničí. Za 28k máš 3x silnější stolní počítač.

Odkaz ke komentáři

• 0

aha a do internatu z internatu budu nosit ten počitač aji s obrazovkou na zadech ne,nechci notebook jen tak pro srandu kralikům

jinak ten alien stoji 32k a je to nad limit dost na to nemam musel bych cekat dalsi rok a to nehodlam to si radsi koupim ted sunt a po Stredni skole si koupim stolní PC

Odkaz ke komentáři

• 0

Ono to zas tak horký nebude fakt to chce jen pohlídat to přehřívání a vybrat dobře, kdyby mi ten asus nezlobil tak sem s nim nadmíru spokojen utáhne hry solidně aj gta:eflc sem na tom paril a na internet a filmy nemá chybu obzvlast v hd kvalite :-) ale fakt ti doporucuju to lenovo a dokud to tam v tej poradne par lidi nepotvrdi tak si zkrat cekani a koukni na netu do diskusi o tech znackach treba si udelas obrazek

Odkaz ke komentáři

• 0

Osobně bych bral Asus a to hlavně díky tomu, že teď mám již druhého v řadě a nemůžu být spokojenější. Nevím, jak je to u Aceru, ale u Asusu je skvělej záruční i pozáruční servis - sám jsem musel notebook posílat na reklamaci (vlastním přičiněním) a spokojenost nemohla být lepší. Bezplatně mi jej opravili i když závada byla způsobena mnou (poškodil jsem motherboard) a bezplatně mi jej opravili. Za mě tedy rozhodně Asus!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu