Typan Cz Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 ahoj, mam na svym druhym pc win7 64bit proffesional, dneska sem ho zapnul a vono se to seklo, tak sem to restartoval a vono se to zase seklo a takhle furt a furt a furt, dela to dycky, kdyz nabehne PC. nevite, co s tim mam delat ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 pro začátek se alespoň svěř co máš za sestavu, pak můžem pokračovat v hádání.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 intel core i7 2.80 ghz ati 5870 1gb ram 8gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Pokuď je to varéz verze windowsu, tak bych zkusil stahnout jinou. Jak probíhala instalace (žádné problémy...?)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 nééééé, widle mam origoš ;-) ale teď sem dal full scan antivirem (nějak se mi to povedlo rozject) a našlo mi to nějakej trackware, mohlo to bejt tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 A zkus to když tak reinstnout a pokud máš možnost kompletního zformátování hdd tak bych to využil ale tohle bude chyba systému i kdyby byl pc fest zasranej tak myslim že tohle je moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 no, ja uz sem udelal zalohu nejdulezitejsich veci na druhej disk (na kterym nemam vidle, jen data na zalohu) a kdyby to nebylo tim virem tak to reinstalnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 nééééé, widle mam origoš ;-) ale teď sem dal full scan antivirem (nějak se mi to povedlo rozject) a našlo mi to nějakej trackware, mohlo to bejt tim ? trackware, je vir, ktery analyzuje tvé soukromé data, ... takže ten by to nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 dik, zkusim PC po prohlidce antivirem resetnout a kdyby to delalo porad tak to reinstaluju dik EDIT : uz to fakci normalne, prosim LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Typan Cz
ahoj, mam na svym druhym pc win7 64bit proffesional, dneska sem ho zapnul a vono se to seklo, tak sem to restartoval a vono se to zase seklo a takhle furt a furt a furt, dela to dycky, kdyz nabehne PC. nevite, co s tim mam delat ?
dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.