CyberLOL Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Ahoj, Zajímalo by mě jaká byla ta nejzábavnější,a nejubožejší hra jakou jste hrály ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 nejlepší hry maš zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 nejlepší hry maš zde O to my nejde jde my o to abyste napsali třeba : nejlepší hra co jsem hrál JE loco roco a nejhorší byla loco roco 2 (:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozutre Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Mno nejlepší jednoznačně: Final Fantasy VII a nejhorší Avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 nejlepší Star Wars Forece Unleshead a nejhorší např. Armored Core: Formula Front - vůbec mě nebavila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darky09 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Já osobně mam : Little Big Planet,Assasian Creed:Bloodlines, Starwars Battlefront:Elite Squadron a Ape academy :) moje best hry. A nejhorší jsou Asterix A Obelix :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Zalezi na žánru. Celkově me nejvíc baví Buzz world quiz. Nejvíc me nebavil Street Fighter, ale beru to subjektivně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djax Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Nejhorší Vempires, Hammer Wars, Tank Wars... Nejlepší Gran Turismo Portable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Nejhorší: Dirt 2,A&O(Asterix a obelix),a moje textová lua hra :D Nejlepší: resistance restribution,GTA VCS,Motorstorm,ModNation Racers a socom ftb 3,.. jinak i InviZimals docela šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba111 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 nejlepší Untold Legend-brotherhood of the blade a neJhorší asi tekken 6 naprosto mě to zklamalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Květen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Já nejlepší asi Star Wars Forece Unleshead a nejhorší asi field comander Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 nejlepsi je Phantasy star portable a nejrosi Dave Mirra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.