Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kalibrace mechaniky Xbox360


Quicksilver

Otázka

Ma otazka smeruje pro profiky.Zacina me zlobit mechanika.Nevim jestli je to hrou,nebo vypalenim.Predtim me to nedelalo.

Jedna se o disky Emtec : Mam na tom Lost Planet 2 ,problem s nactenim + nejak se to nechce ulozit na HDD.Stale se nepohybuje %.

Kdyz tam dam jinou hru na stejnem mediu / Aliens vs Predator tak se to nacte i nainstaluje.

Zaclo to tim,ze jsem do mechaniky dal DVD Philips s nejakou hrou,ktera se ani nenacetla a pak v tom hrablo ,jako kdyz se pri pohybu laseru to v tom trhlo.Fakt hnusnej zvuk.Jinak po spusteni me Lost planet 2 jde.A mechanika se normal toci a nedela to zadnej povik.

I pri hrani v prubehu hry.Uz jsem stou hrou mel problem ji vypalit 2x poskozeny disk.Az jsem stahnul jinou verzi,ktera se chytila.Pripada me ,jako kdyz takhle hra vysla na rychlo a je v ni bug.Jak jde hra vam ?

Kdyz se ma DVD zastavit tak to v tom skubne.Po asi 2 minutach se zacne lost planet 2 instalovat.Predtim to tam jemne obcastne praskalo ... zkratka jako,kdyz to neumelo precist.Mozna je to fakt spatna varka DVD :_(

Hlavne,at se hra nacte na HDD.To uz pak me bude jedno jak bude hra chodit.Jak jsem napsal ... stejne medium akorat jina hra a starsi serie DVD a slo to v pohode.

Jinak jak uz nekdo napsal,ze by mohlo pomoci cistici CD,nebo kalibrace.Jak se tedy kalibrace na Xbox360 dela ? Da se problem s mechanikou da vyresit i jinak ?

Podle jednoho uzivatele je to hodne jednoduchy.( Napsal to uz Izmail360 ) Kdo uz neco podobneho delal ... napsal by sem sve poznatky ? Dekuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Je to hodne zvlastni nainstalovana hra se nespusti .... cerna obrazovka.Prave jsem vycistil laser a mista od prachu.Uz se to zrejme neskube.Nedela ty blbe vrzani.Zkusit jeste jednou po 4ty udelat to jeste jednou na nove DVD mechanice na tatkovem pc a uvidim cim to je.To me stve.

Jestli je to CDckama tak na Emteky seru a uz jen Verbatim.Je tam,alespon pokrok.Hra se hned v Dashboradu nacte (obrazek) predtim musel 2x a jeste si hrabnul.Dokonce bez nejakych piskancu a blbovinek i hra a je hratelna.Zajima me,ale spis instalace na HDD.Vazne,jestli taky neni uz ta hra nejak blbe udelana.Treba kvuli tomu vysel i patch.Mno uvidime.

Takze to hodim na flashku a pujdu stim na jine pc.To jednoho potesi,ale aspon zjistim cim to je.Dneska uz neni problem si koupit novou mechaniku,ale je to mozny,ze je to tim.Taky,kdyz kazda hra se dela nekde 40 min bych se nedivil.Ze by to na laser v pc nemelo nejakej vliv.

Edit: Tak je to asi DVDckem. Rary uz v kompu nemam tak se snazim hru dostat na svem pc ,ale jak si klesa rychlost ukladani.Uz to ma urcite problem se ctenim,ale aspon sem si vycistil laser,kdyz se hra pekne nacitala :-)

Uvidime na jinem pak pc jak se to bude chovat na stejnem mediu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

JJ sudnal jsem kryt,aby jsem se dostal na laser.Vycistil jsem misto kam se dava DVD - docela tam bylo dost chlupancu.A pak jsem vsal spejlej do usi jak to ma na konci jemne vatu.Tak lehce laser.Tak hlavne,ze uz to nedela to ...vrrrrrm,vrrrm ... jako ,kdyz se v plny rychlosti zastavi mechanika.Tedka to pekne leti a neslysim ani ty pazvuky jako,kdyz do toho nekdo reze nozem.Clovek se u toho akorat lekal.Uvidim jak se tedka zachova DVD z jine mechaniky.Zatim to nacetlo a instaluje na HDD.Jsem zjedavej,jestli se hra z HDD zpusti.(A kdyz ne tak uz na tu hru seru ... 4x DVD je pro me dost :_(

To jsem si na to mohl dat jine pecky.

Nemohl by nekdo zkusit : LOST PLANET 2 (XBOX360) Instalaci na HDD ? Jak vam to slape ?

EDIT:

TAKZE ZMENA ! HRA JIZ KDE Z MECHANIKY.JE KOMPLET NAINSTALOVANA.TAKZE JSOU DVD OK ... MECHANIKA DOSLUHUJE :_(

Nebo zkratka jsou Emtecky docela nachylny na laser v kompu a pak jeste v Xku.Tady je asi kvalita Verbatim na miste.

TAK ZATIM BUDU CHODIT TAJNE VEDLE NA KOMPA :-)) Tak aspon jsem si pekne vycistil laser od prachu ,vlasu a vsech tech sracek a tedka me to i lip cte :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

mas nejakej navod dle kteryho si to oteviral taky bych to potreboval :/ mechanika uz mi blba nacita taky cvakne dvakrat a nic

a jidny zas ok tak envim ale hrat jde pak v pohode a jeste laser si ocistil cim?nejakym pripravkem nebo jen otrel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Na otevreni Xboxu je preci mnoho navodu.Ja uz mam Xko dlouhodobe bez spodni casti.Polozeny na Zalman-1000.Bilou verzi nastrikanou na cerno.A mechanika me vyjizdi do strany.Akorat me tedka stve,ze jsem si roztrihnul cernou stahovacku a misto ni dal cerveou.S tou cernou to vypadalo aspon lip maskovane.

Mechaniku z Xboxu vytahnes jednoduse a pak s toho vyndas 2 kabely,jeden na stavu a druhy na data.Otocis na stul a povolis 4 sloubky.Pak vytahnes krytku a otistis laser.Dobra malinko jemne pritlacis.Otres a jeste kam se vlada DVD.Je to na prvni pohled znat,ze je tam nanos.Je mozny,ze to ma na cteni taky vliv !! Mala desetinka a co to pak nadela ? :_) Za ten rok a pul se tam vzdy neco najde.

Jinak jsem tedka porovnaval DVD : Z meho kompu a DVD z novejsi mechaniky - A z novejsi mechaniky to cte hodne lip.Takze aspon vim odkud vitr fouka.A hold si musim casem poridit novou mechaniku.

No hej ...to je rozdil.Tedka jsem tam hodil hru u ktere to delalo taky jako prase ... vrrm.vrrm .a mega skub.Dam DVD ... krasne nacte ,zpustim a hra bezi.

Xko jako za mlada :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak uvidis jak ti to pomuze.Ja jsem tedkom za to rad,ze jsem to otevrel.Bordel tam byl.Logicky se tam vzdy neco dostane a nekde po roce a pul.To chce aspon ocistit.Fakt bylo vcera brutalni .... hra ,ktera sla normal se nacetla az na podruhy.A jeste to udelala ten prasackej zvuk.

Tedka se to krasne roztoci,nacte ... jedna basen.Objevy se logo hry zpustim ...cd se roztoci ... zadne ...rezani,praskani ... si rikam,jestli tam vubec mam cdcko,kdyz to jde zas tak pekne.Musim zaklepat.Mozna tohle vyresi i radu problemu ostatnim.A rozdelani je velmy jednoduchy.

Zvladne to kazdej blbec.Takze lehce otrit a nepouzivat zadne chemikalie.Jedine,jestli mate neco specialniho na laser,ale spis si myslim,ze by to mohlo spis uskodit,kdyby tam zustal nejakej flek ._)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu