BeStHeRo Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 Cau stahl jsem si hru the battle for middle earth 2. Normalne jsem sloučil party. A přes alcohol 120 jsem nainstaloval ale při spouštění hry mi to napíše vložte správný cd/dvd disk Nevite co mam udělat aby to jelo díky. Citovat
BeStHeRo Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 26, 2010 jo diky neak mi to vypadlo Edit:Už sem to cracnul ale kdež se to zpouští tak to tak po 40 sekundách napíše program přestal pracovat. Citovat
Dunky Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2010 Musíš stáhnou jiný crack nebo hru patchnout ..... Citovat
BeStHeRo Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 28, 2010 No jiny krek sem uz skousel mnohokrat ale nic. Jak to mam patchnout? Mam verzi hry 1.8.0.432 Nemuzu najit zadny navod kam ten patch vložit. Muzete mi poradit prosím? Citovat
UrbiCZ Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2010 Prvně patchni(normálně nainstaluj) a pak si na danou verzi najdi crack..... Většinou si to najde cestu automaticky ten patch, ale když ne, tak to nainstaluj do kořenového adresáře hry. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.