Ryder3.0 Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Dobrej, poradí mi dobrá duše jak zjistím na kolika celsiích se nachází moje CD/DVD mechanika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 No pochybuju, že to půjde jinak než ručně teploměrem.. Takovej Everest toho napráší celkem dost ale v mechanikách snad ani nejsou žádná teplotní čidla která by mohl detekovat, jinak proč potřebuješ vědět teplotu, máš pocit že se ti nějak přehřívá či co, protože já se s tim teda ještě nesetkal..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 no tak vim že everst to bohužel nedokáže.Jinak myslel jsem, že se v nějákých mechanikách čidla vykytují.A proč to chci vědět?Jenom ze zvědavosti, zajímá jakou má moje super hlučná LG mechanika teplotu v klidové fázi a v zátěži(např. vypalování) :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 no tak vim že everst to bohužel nedokáže.Jinak myslel jsem, že se v nějákých mechanikách čidla vykytují.A proč to chci vědět?Jenom ze zvědavosti, zajímá jakou má moje super hlučná LG mechanika teplotu v klidové fázi a v zátěži(např. vypalování) :)) no zadny cidla u mechaniky nejsou...a pri vypalovani je vzdyck horka kdyz se to vypaluje....ale neni to nic co by nezvladla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Ani při vypalování není horká... je to jen zápis laserem. A ano, mechanika nemá takové čidlo, takze jedině nějaký teploměr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
Dobrej, poradí mi dobrá duše jak zjistím na kolika celsiích se nachází moje CD/DVD mechanika?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.