Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mechanika teplota!!!!!!!

Ryder3.0

Otázka

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No pochybuju, že to půjde jinak než ručně teploměrem.. Takovej Everest toho napráší celkem dost ale v mechanikách snad ani nejsou žádná teplotní čidla která by mohl detekovat, jinak proč potřebuješ vědět teplotu, máš pocit že se ti nějak přehřívá či co, protože já se s tim teda ještě nesetkal..?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

no tak vim že everst to bohužel nedokáže.Jinak myslel jsem, že se v nějákých mechanikách čidla vykytují.A proč to chci vědět?Jenom ze zvědavosti, zajímá jakou má moje super hlučná LG mechanika teplotu v klidové fázi a v zátěži(např. vypalování) :))

Odkaz ke komentáři

• 0
no tak vim že everst to bohužel nedokáže.Jinak myslel jsem, že se v nějákých mechanikách čidla vykytují.A proč to chci vědět?Jenom ze zvědavosti, zajímá jakou má moje super hlučná LG mechanika teplotu v klidové fázi a v zátěži(např. vypalování) :))

no zadny cidla u mechaniky nejsou...a pri vypalovani je vzdyck horka kdyz se to vypaluje....ale neni to nic co by nezvladla....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu