Ryder3.0 Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 Dobrej, poradí mi dobrá duše jak zjistím na kolika celsiích se nachází moje CD/DVD mechanika? Citovat
0 šméčko Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 No pochybuju, že to půjde jinak než ručně teploměrem.. Takovej Everest toho napráší celkem dost ale v mechanikách snad ani nejsou žádná teplotní čidla která by mohl detekovat, jinak proč potřebuješ vědět teplotu, máš pocit že se ti nějak přehřívá či co, protože já se s tim teda ještě nesetkal..? Citovat
0 Ryder3.0 Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 no tak vim že everst to bohužel nedokáže.Jinak myslel jsem, že se v nějákých mechanikách čidla vykytují.A proč to chci vědět?Jenom ze zvědavosti, zajímá jakou má moje super hlučná LG mechanika teplotu v klidové fázi a v zátěži(např. vypalování) :)) Citovat
0 Kapr Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 no tak vim že everst to bohužel nedokáže.Jinak myslel jsem, že se v nějákých mechanikách čidla vykytují.A proč to chci vědět?Jenom ze zvědavosti, zajímá jakou má moje super hlučná LG mechanika teplotu v klidové fázi a v zátěži(např. vypalování) :)) no zadny cidla u mechaniky nejsou...a pri vypalovani je vzdyck horka kdyz se to vypaluje....ale neni to nic co by nezvladla.... Citovat
0 Dark_user Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2010 Ani při vypalování není horká... je to jen zápis laserem. A ano, mechanika nemá takové čidlo, takze jedině nějaký teploměr. Citovat
Otázka
Ryder3.0
Dobrej, poradí mi dobrá duše jak zjistím na kolika celsiích se nachází moje CD/DVD mechanika?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.