ferda_mravenec Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Chtěl bych udělat přes lua scriptování hru. Malou ale tak.. zábavnou. Že je to pomalý mě ani tak nezajmá ale spíš by mě zajmalo jak se dělá eboot na to aby to nahrálo lua script a zpracovávalo ho to. O to mi de a je jasný když je tu napsaný lua že nechci aby sem někdo psal ať na to použiju C# nebo C++. Pokuď mi poradíte dam THX a 50 a trochu víc na např. rapida nebo Hellko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 PLS poraďte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Refresh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 První, co máš udělat je použít google... Vyjelo by ti to, co mně - http://www.evilmana.com/tutorials/lua_tutorial_list.php Mimochodem C# je zrovna celkem jednoduchý jazyk, je škoda, že s ním se na PSP psát hry a programy nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 chceš naprogramovat strategickou hru ale jak to vypadá z prvního příspěvku tak o tom skoro nic ani nevíš. Lua nepřevedeš na eboot, musí se to pouštět přes Lua player (nejlépe Euphoria), je možné však dosáhnout toho efektu, že to bude vypadat jako eboot hry, stačí originální spouštěcí skript přepsat tím tvým (tzn. moc si to nepamatuji ale pokud je tam třeba např. index.lua, tak svůj script takhle pojmenuj a přepiš to) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.